Nieuwbouw appartementen en school Hooghe Hoed – Ede

‘Een schitterend gebouw waarbij de school de rand is en de appartementen als het ware de hoed vormen. Een creatief concept, dat gebouwd is met hoogwaardige materialen en afgewerkt is met oog voor detail.’

Status project: opgeleverd 2017

In het centrum van Ede, op de hoek van de Telefoonweg en de Veenderweg, is onlangs het nieuwbouwproject Hooghe Hoed verrezen. Deze schitterende locatie stond bekend als de plek waar CNS Basisschool Cavaljé gevestigd was. Deze basisschool heeft haar naam te danken aan de heer Cavaljé, die het stuk grond aan de school destijds beschikbaar heeft gesteld en tezamen met een vereniging de school heeft opgericht.

Met dit initiatief heeft de heer Cavaljé zijn sporen nagelaten in Ede. De naam Hooghe Hoed is dan ook een verwijzing naar de naamgever van de basisschool. De heer en mevrouw Cavaljé hadden namelijk voor hun verhuizing naar het groene Ede een exclusieve hoedenzaak aan de Keizersgracht in Amsterdam. Hier verkocht het echtpaar hoeden in alle soorten en maten, die geheel op maat werden gemaakt voor hun chique clientèle. 

Hooghe Hoed is een prachtig nieuwbouwproject, waar op de begane grond de basisschool een geheel nieuw onderkomen heeft gekregen. Daarboven zijn, als een hoed op de rand, appartementen gerealiseerd. Appartementen in alle soorten en maten, die geheel naar wensen konden worden ingedeeld. Wonen in Hooghe Hoed is dan ook met recht ‘’wonen op maat’’.

Hooghe Hoed is een project van Kelderman Vastgoed Ontwikkeling.

.Hooghe Hoed Ede - luchtfoto  Hooghe Hoed Ede - Vooraanzicht Hooghe Hoed Ede - Achteraanzicht

Hooghe Hoed Ede - artist impression binnenzijde  Hooghe Hoed Ede - artist impression binnenzijde  Hooghe Hoed

Actuele foto’s – juli 2017

Geen albums of foto's gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Volg hier het bouwproces vanaf het ontwerp tot en met de oplevering

DSC06997 (Custom).JPG
DSC06996 (Custom).JPG
DSC06994 (Custom).JPG
DSC06992 (Custom).JPG
DSC06990 (Custom).JPG
DSC06989 (Custom).JPG
DSC06988 (Custom).JPG
DSC06985 (Custom).JPG
DSC06983 (Custom).JPG
DSC06982 (Custom).JPG
DSC06981 (Custom).JPG

Nieuwsbrieven bij dit project: