Nieuwbouw 28 woningen NINOX op Enka – Ede

Kelderman heeft van de Grondbank Bennekom grond aangekocht voor de bouw van 28 woningen. De ontwikkeling van dit plan zal zij samen met LATEI uit Amersfoort oppakken. Deze nieuwbouwwoningen passen binnen de huidige marktbehoefte en worden energieneutraal gebouwd. Het project bestaat uit 15 rijwoningen, 12 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. Geesink Weusten Architecten verzorgt het ontwerp.

Status: in voorbereiding

POPULAIRE WIJK
Enka is een populaire wijk in Ede, enerzijds komt dit door mooie ligging vlakbij natuur en bos, anderzijds door centrale ligging, het historische karakter en de oude gebouwen. Zo zijn Enka en ook het voormalig Kazerneterrein geliefde woonwijken.

BURGERPARTICIPATIE
Zoals aangegeven wordt de ontwikkeling met LATEI opgepakt. Met dit bedrijf heeft Kelderman een buitengewoon plezierige samenwerking, waarin kennis en kunde worden gebundeld.

Beide hebben ruime ervaringen met de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten. De insteek is om in een zo vroeg mogelijk stadium van dit ontwikkeltraject burgers te betrekken. In workshopachtige settingen zal er aan Edenaren naar hun mening worden gevraagd om de plannen nog meer aan te sluiten op de specifieke woonwensen van kopers.

 

 

 

 

 

 

Woensdagavond 28 juni van 19:00 tot 21:00 uur
Op woensdagavond 28 juni wordt de workshop voor nieuwbouwproject Ninox op Enka gehouden. Op deze avond zullen wij de verkaveling, architectuur, het materiaal, de plattegronden en opties aan je presenteren en met je bespreken. Door met jou en de andere potentiële bewoners van Ninox in gesprek te gaan kunnen we achterhalen wat de woonwensen zijn. Deze woonwensen zullen wij zoveel mogelijk verwerken in het ontwerp om zo tot een optimaal eindbeeld te komen voor de bewoners van Ninox.

Datum en tijd: woensdagavond 28 juni van 19:00 tot 21:00 uur
Adres: Zalencentrum Enka, Doctor Hartogsweg 58, 6717 LT Ede
Zaal: De Smederij

Meld je aan!
Laat ons weten of je komt en meld je aan via onderstaande link.
Wij zien je graag op 28 juni. Tot dan!

Hartelijke groet,
Team Ninox

Ja, ik meld mij aan voor de Ninox workshop!

 

Meer informatie? Bezoek de website van Ninox op Enka!

 

 

Verkopend makelaar

Ditters Makelaars