Nieuwbouw 5 woningen High5 – Zevenaar

High Five, een kleinschalig, stijlvol project, gesitueerd in een sfeervolle, jonge woonwijk in een groene omgeving met alle gemakken van de stad Zevenaar binnen handbereik.

Status project: in voorbereiding / alle woningen verkocht

Gelegen in buurtschap De Tol 2 (onderdeel van nieuwbouwwijk Groot Holthuizen, een nieuwe wijk aan de oostkant van de stad). Zevenaar is omgeven door vele historische stadjes, dorpen en de rivieren Rijn, IJssel en Oude IJssel, de heuvels van de Veluwe en het Montferland.

Vijf ruime karakteristieke rijwoningen. Kenmerkend is het hoge afwerkingsniveau, het gebruik van robuuste materialen, een grote hoeveelheid ramen en mooie dakoverstekken. De woningen worden voorzien van vloerverwarming, een CO2 gestuurd ventilatiesysteem en modern sanitair.

De kopers hebben de mogelijkheid om de woning naar hun eigen wensen aan te passen. Voor de inrichting van de woning krijgen kopers interieurtips van interieurstyliste Annemieke Tijsseling.

Duurzaam
Deze woningen voldoen qua duurzaamheid aan de nieuwste regels op het gebied van energiezuinigheid. Het dak, gevels en vloeren worden voorzien van extra hoge isolatiewaarden. De woningen worden aangesloten op het stadsverwamingsnet, wat zorgt voor een laag energieverbruik.

Vrijdag 4 november gaat de verkoop van start van dit eigentijdse plan!

Meer informatie?
Drukwerk Logo Open Makelaars

 

Artist impressions

High5 Zevenaar AI1164-20161011-ren-impressie2

 

Nieuwsbrieven bij dit project: