11 nieuwe Hofwoningen in Elst (utr.) – Veenendaalse Krant 5 maart 2014

Geplaatst op 5 mrt, 2014 in Kelderman Bouw | Geen reacties

ELST – Kelderman Bouw uit Ede realiseert in Elst 11 comfortabele Hofwoningen. De huizen worden gebouwd aan de Rijksstraatweg 105, op de voormalige locatie van het transportbedrijf van Krijn van Lienden.

Het bouwplan heeft de naam Veerhof gekregen, als verwijzing naar de veerpont die enkele honderden meters verderop passagiers over de Nederrijn vervoert.

Knus en karakteristiek
Pascal Arts, directeur van Kelderman Bouw, omschrijft het nieuwbouwproject als ‘knus en karakteristiek’. ‘Veerhof wordt een plek waar iedereen zich ongetwijfeld thuis zal voelen. De woningen aan de rand van het centrum van Elst bieden alles wat deze doelgroep zich kan wensen.’

Eigen tuin
Veerhof bestaat uit twee rijen van respectievelijk vijf en zes woningen. Daartussen komt een gezellig hofje waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten.
Iedere woning heeft twee verdiepingen. De keuken, de ruime woonkamer en het toilet bevinden zich op de begane grond. Alle woningen beschikken daarnaast over een eigen privacy rijke tuin, een eigen privé parkeerplaats en een berging. Pascal: ‘Bewoners kunnen ervoor kiezen om extra woonruimte te creëren met een uitbouw van 1,2 of 1,8 meter. Daarnaast zijn ook veel andere opties mogelijk.’

Het ontwerp van Veerhof sluit qua architectuur naadloos aan op de natuurlijke omgeving. De locatie aan de Rijksstraatweg in Elst is al jarenlang in beeld voor woningbouw. Eerdere initiatieven van ontwikkelaars kwamen echter niet van de grond.

Verkoop
De verkoop van de Hofwoningen loopt via Ditters Makelaars in Veenendaal. De huizen in Veerhof zijn te koop vanaf € 169.000,- v.o.n. Daarnaast biedt de gemeente Rhenen bij Veerhof de mogelijkheid om gebruik te maken van een starterslening.
Meer informatie ontvangt u tijdens de start verkoop op zaterdag 15 maart a.s. tussen 10.00 – 12.00 uur. De start verkoop wordt gehouden op de bouwlocatie: Rijksstraatweg 105, Elst.
Meer informatie over het project is te vinden op de website www.veerhof.nl