Bouw Hof van Verdi – Rijnpost 30 december 2013

Geplaatst op 8 jan, 2014 in Diversen, Kelderman Bouw, Nieuws | Geen reacties

De Veenendaalse wethouder Arianne Hollander verrichtte dinsdag 17 december de officiële handeling voor de start van de bouw van het project Hof van Verdi in de nieuwbouwwijk Veenendaal-Oost. Zij deed dit door samen met de toekomstige bewoners door een vloerplaat te leggen.

De start van de bouw van dit project, dat wordt ontwikkeld door Opus projecten uit Veenendaal, is voor veel starters een feestelijk moment. Zij hebben namelijk al een woning in dit project gekocht. ‘

Van de twintig woningen zijn er nog maar vier beschikbaar (drie hofwoningen en een twee-onder-een-kap) en ook voor die woningen is al belangstelling’, vertelt Pascal Arts, directeur van Kelderman Bouw. ‘Het is leuk om te zien dat de bewoners onder meer via social media al met elkaar contact hebben en zo al met elkaar kennismaken.’

Met dit project bewijzen Opus projecten en Kelderman Bouw  dat er behoefte bestaat aan kwalitatieve en betaalbare nieuwbouwwoningen. ‘Deze woningen zijn scherp geprijsd en we bieden de mogelijkheid om ze geheel naar eigen wens te vervolmaken.

Wij geven ruimte aan individuele wensen en denken voor en tijdens de bouw mee over oplossingen. Dat spreekt kopers erg aan, waardoor dit project in de belangstelling staat.’ Kelderman Bouw verwacht de woningen medio 2014 op te leveren. Wie interesse heeft in een woning in Hof van Verdi moet snel zijn.

Meer informatie is te vinden op de website www.hofvanverdi.nl of neem contact op met de verkopend makelaars Van Ginkel & Van Bemmelen NVM makelaars: 0318-529919 of met VastgoedConcept: 0318-504345.