Bouw levensloopbestendige woningen gestart

Geplaatst op 25 nov, 2019 in Nieuws | Geen reacties

SCHERPENZEEL – De Edese aannemer Kelderman Bouw is in Scherpenzeel gestart met de bouw van het project Boslaan. Het plan bestaat uit twintig duurzame, levensloopbestendige woningen met een compleet slaapprogramma op de begane grond. De woningen zijn bestemd voor de vrije huursector en worden gebouwd op initiatief van projectontwikkelaar De Bunte Vastgoed Oost.

De woningen verrijzen aan de Boslaan/Ringbaan, de groene buitenrand van Scherpenzeel. ‘Het is een uniek, kleinschalig project dat aansluit op vragen vanuit de markt. Er is een grote behoefte aan huurwoningen in de vrije sector. Het gaat daarbij onder meer om mensen die hun eigen woning willen verkopen en willen genieten van de vrijheid van huren’, vertelt Wouter van den Top, namens de projectontwikkelaar.

Bij de plannen is dan ook rekening gehouden om het deze doelgroep zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zowel beneden als boven worden bad- en slaapkamers gerealiseerd. Ook de prettige ligging, vlakbij de natuur en het gezellige centrum van Scherpenzeel, zijn aansprekend. Vrijwel alle woningen hebben bovendien parkeergelegenheid op eigen terrein.

Duurzaam
Kees Blotenburg van Kelderman Bouw is blij met de opdracht. ’Wij hebben dit project in een bouwteam met De Bunte Vastgoed Oost ontwikkeld. Er is een mooi plan ontstaan dat aansluit op de groene omgeving. De woningen zijn ook duurzaam en worden aangesloten op het nieuwe warmtenet van Scherpenzeel.

error: Deze inhoud is beschermd