Bouw project Parkzicht feestelijk van start

Geplaatst op 16 feb, 2018 in Kelderman Bouw, Nieuws | Geen reacties

VEENENDAAL – Wethouder Arianne Hollander heeft woensdag 14 februari het officiële startsein gegeven voor de bouw van het project Parkzicht in de wijk Buurtstede (Veenendaal-Oost). Zij deed dat door een muur te metselen met enkele toekomstige bewonertjes, onder toeziend oog van een uitvoerder van aannemer Kelderman Bouw.

Het Project Parkzicht bestaat uit twintig woningen, op steenworp afstand van het Ontmoetingshuis en het Kloppend Hart Huis. ‘Dat deze kavel nu bebouwd wordt, is prettig voor de hele buurt. Dan kan de bouw van dit deel van de wijk echt helemaal worden afgerond’, sprak de wethouder in het bijzijn van de kopers.

De twintig woningen, die worden ontwikkeld door het Veenendaalse bedrijf OPUS projecten, vonden snel een eigenaar. ‘Het is fijn om te zien dat de markt weer hersteld is. In mijn beginperiode als wethouder had ik niet vaak een start van een bouw; nu heb ik er bijna iedere week wel één’, constateerde de wethouder.

De contouren van Parkzicht zijn al duidelijk zichtbaar. Tijdens de feestelijke bijeenkomst konden de bewoners al vanuit hun huis even genieten van het uitzicht over de waterpartijen en/of groenstroken. Directeur Pascal Arts van Kelderman Bouw: ‘De bouw loopt voorspoedig mede door het milde winterweer. Wij willen de woningen uiteraard graag snel aan onze klanten opleveren maar de kwaliteit staat in de uitvoering voorop”

error: Deze inhoud is beschermd