Bouw woningen Wekerom West van start – Edese Post

Geplaatst op 17 mei, 2013 in Kelderman Bouw, Nieuws | Geen reacties
De Edese aannemer Kelderman Bouw is gestart met de bouw van acht woningen in de nieuwe woonwijk Dirkjeserf in Wekerom-West. De zeer scherpgeprijsde woningen zijn inmiddels allemaal al verkocht. Binnenkort gaat de volgende fase, die bestaat uit dertien woningen, in de verkoop.

Met de bouw van deze acht woningen worden met name starters gelukkig gemaakt. De complete woningen met drie slaapkamers waren te koop vanaf 170.000 euro vrij op naam. Er is bovendien de mogelijkheid om de woning naar eigen wens te vervolmaken. ‘Kopers kunnen hun huis geheel of gedeeltelijk casco laten opleveren en zelf aan de slag gaan. We merken dat daar behoefte aan bestaat’, vertelt directeur Pascal Arts van Kelderman Bouw.

Voor het nieuwbouwplan Dirkjeserf, dat wordt ontwikkeld door Arcea Ontwikkeling -een zusterbedrijf van Kelderman Bouw- en Koopmans Projecten, bestaat erg veel belangstelling. ‘Binnenkort komen de volgende dertien woningen in de verkoop en daar wordt al erg veel naar geïnformeerd. Het gaat hier om een mix van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande huizen.’ In totaal zullen op Dirkjeserf 34 woningen komen. Arts snapt waarom de vraag groot is. ‘Het is een van de spaarzame kansen om een nieuwbouwwoning in Wekerom te bemachtigen. In het dorp wordt nauwelijks gebouwd. Bovendien hebben deze woningen een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding.’

Wie alvast informatie wil hebben over deze tweede fase kan terecht op www.dirkjeserf.nl of bij Domicilie makelaars in Ede: 0318 – 69 35 02.

error: Deze inhoud is beschermd