De Groene Zoom officieel van start – Veenendaalse Krant

Geplaatst op 16 okt, 2012 in Kelderman Bouw | Geen reacties
VEENENDAAL – De bouw van het project De Groene Zoom in buurtschap De Erven in Veenendaal is nog in volle gang, maar de eerste aanplanting is al een feit. Met het poten van enkele groene laurierbomen heeft een aantal kinderen van de kopers symbolisch het startsein gegeven voor de bouw van de tien woningen uit de eerste fase van deze nieuwe buurt. De bomen krijgen op termijn een plekje op de kavels van de kopers.

De eerste fase van het project De Groene Zoom bestaat uit tien solide eengezinswoningen met veel ruimte, kenmerkende stenen en een dakoverstek. De huizen zijn scherp geprijsd en trokken direct al veel belangstelling. De ligging, vlakbij een blijvend groene natuurzone, speelt daarbij ongetwijfeld ook een rol. Inmiddels is er nog maar één tussenwoning te koop.

Volgens Pascal Arts, directeur van Kelderman Bouw, verloopt de bouw tot dusver voorspoedig.

Hij sprak de verwachting uit dat de woningen nog voor het einde van het jaar grotendeels glas- en waterdicht zijn. De oplevering vindt in de eerste helft van 2013 plaats.

Arts gaat uit van een vlekkeloze oplevering waarbij de kopers niet te maken krijgen met opleverpunten. Voor Jan Agterberg, eigenaar van De Wageningse Eng Beheer, is dat ook een belangrijke reden om het project samen met Kelderman Bouw uit te voeren. ,,Die aanpak past bij onze filosofie. Wij gunnen onze kopers een woning zonder gebreken, zodat ze heerlijk kunnen wonen. Daarom hebben we dit project in bouwteam gezamenlijk opgepakt.”

De twee partijen zijn ook al bezig met de verkoop van de tweede fase van De Groene Zoom. Deze bestaat uit de bouw van twee-onder-eenkapwoningen waarvan er nog een aantal te koop zijn.


error: Deze inhoud is beschermd