Doe mee! Tweede editie skeelercompetitie in Ede

Geplaatst op 6 jun, 2018 in Kelderman Bouw, Nieuws | Geen reacties

Vrijdag 20 april start de tweede editie van de Kelderman Inline Cup [Bron: www.edestad.nl]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanstaande vrijdag 20 april begint de tweede editie van de Kelderman Inline Cup. Een serie leuke avonden waarop je kennis kunt maken met het (wedstrijd-)skeeleren.

Leden van de Edese IJsvereniging doen al jaren mee met regiocompetities of landelijke baanwedstrijden, maar een competitie op de eigen skeelerbaan was er nog niet. Tot vorig jaar. Toen organiseerde de EIJV met succes een competitie op de eigen baan om jeugdleden te enthousiasmeren voor de skeelersport. In totaal deden ca. 60 deelnemers mee verspreid over vijf avonden.

De competitie bestaat uit vijf wedstrijden waarbij je elke keer drie afstanden rijdt. Je kunt aan één wedstrijd meedoen of aan alle vijf. Meedoen is geheel gratis en voor zowel ervaren als onervaren skeeleraars.

De Kelderman Inline Cup wordt gehouden op vrijdag 20 april, vrijdag 1 juni, vrijdag 29 juni, dinsdag 29 augustus (Heideweek) en de finale is op vrijdag 7 september 2018. Meedoen is gratis. De competitie is toegankelijk voor jeugd van 4 tot en met 20 jaar. Geef je snel op via: www.eijv.nl. Vragen? Mail: keldermancup@eijv.nl.

 

error: Deze inhoud is beschermd