Het Ei van Kelderman,

een verrassing zonder verrassingen!

Ontdek zelf waarom Het Ei van Kelderman zo uniek en bijzonder is.

Afspraak maken

Laat uw gegevens bij ons achter, wij nemen graag contact met u op.

Welke typen woningen zijn beschikbaar binnen het Ei?

Rijwoningen

2-onder-1-kap woningen

Vrijstaande woningen

Naast een behoorlijke leefruimte op de begane grond beschikt de verdieping over 3 slaapkamers. Een vaste trap naar zolder die vrij in te delen is. Per blok of individuele woning is het mogelijk om voor een andere beukmaat te kiezen of te variëren in woningdiepte. Zo ontstaat een woning die naar ieders wens gerealiseerd kan worden.
Architectuur en uitstraling
Er is geen locatie gelijk. Per situatie moet dus ingespeeld worden op de gebouwde omgeving, de marktvraag en in voorkomende gevallen een beeldkwaliteitsplan. Het principe van onze woningen is even eenvoudig en simpel. Van puur landelijk tot dorps of tot meer stedelijk en modern; variatie in sfeer en uitstraling is prima te realiseren en altijd mogelijk.

Wat zijn de voordelen van de woningen
uit het Ei van Kelderman?
 • Betaalbaar, leefbaar en duurzaam
 • Van EPC 0,4 tot energieneutraal en nul op de meter
  (NOM-woning)
 • Inclusief erfafscheidingen, bestratingen, keukeninrichting,
  toilet en complete badkamer
 • Variatie in afmeting en architectuur mogelijk
 • Lage energielasten en onderhoudskosten
 • Turn-key oplevering, geen opleveringspunten
 • Professionele begeleiding
 • Prijsgarantie van opdracht tot oplevering
 • Afkoop meerjaren onderhoud mogelijk

Overtuigd? Maak dan direct een afspraak!

Afspraak maken

Laat uw gegevens bij ons achter, wij nemen
graag contact met u op.

Aanvullende informatie over het Ei van Kelderman.

Duurzaamheid

De basiswoning wordt gebouwd met een minimale beukmaat van 5.400 mm en kan naar wens vergroot worden naar 5.700 mm of zelfs 6.000 mm. Naast het vergroten van de beukmaat is ook variatie in woningdiepte mogelijk. Deze mogelijkheden leiden ertoe dat de woning levensloopbestendig blijft. Om een lange levensduur te garanderen, kiezen wij voor duurzame producten en verwerkingsmethoden.

De woningen hebben standaard een Energie Presentatie Coëfficiënt van 0,4 maar een variant met een EPC van 0 of energieneutraal is ook mogelijk. Met toekomstige ontwikkelingen als warmte/koude opslag of aansluiting op een collectief verwarmingssysteem kan rekening worden gehouden tijdens de bouw.

Planning

Het woningconcept is klaar, de varianten onderzocht en de sfeeropties architectonisch vormgegeven. Het tekenwerk is gereed en hoeft enkel nog in detail op uw wensen te worden aangepast. Een korte realisatietijd is het gevolg. Na het verkrijgen van de vergunningen kunnen de eerste woningen (bijvoorbeeld bij een projectomvang van 30 woningen) binnen 6 maanden na start van bouw al worden opgeleverd. Ondanks de korte bouwtijd is in de planning al rekening gehouden met de reguliere huurders/kopers keuze trajecten. Uiteraard gaat dit alles nooit ten koste van de kwaliteit. Wij borgen de kwaliteit door ketengericht en lean te werken. Opleveren binnen de gestelde kaders, zonder opleveringspunten is daarbij het uitgangspunt.

Onderhoudsbegroting

Voor onze woningen hebben wij Meer Jaren Onderhouds Begrotingen opgesteld voor een exploitatieperiode van respectievelijk 50 en 70 jaar. Daarin komen zaken als klachten/dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud en renovatie/projectmatig onderhoud aan bod. Wij kunnen op elk gewenst niveau afspraken maken over onderhoud en nalevering. Bijvoorbeeld 7 dagen per week 24 uur per dag ontzorgt worden? Het is allemaal mogelijk. Met de keuze in materialen en bouwsystemen is rekening gehouden met beperking van beheers- en onderhoudskosten.

Collectief Particulier Opdrachtgeversschap (CPO)

Door de woonconsument meer vrijheid te geven en zelf collectief te laten beslissen over de invulling van bouwprojecten, onstaan interessante en eigentijdse woningen. Wij regisseren en bewaken dit traject, terwijl de particulier kiest. Onze woningen zijn ideaal voor dergelijke projecten vanwege de hoge mate van flexibiliteit en de betaalbaarheid.

Stichtingskosten

Onze stichtingskosten zijn altijd gebaseerd op een complete woning. Dus inclusief erfafscheidingen, bestratingen, keuken-
inrichting, toilet, complete badkamer, berging en (in het geval van 2-onder-1-kap- of vrijstaande woning) een garage. U kunt uw wensen op eenvoudige wijze aangeven, zodat u duidelijk inzicht hebt in de totale stichtingskosten.

Afspraak maken

Laat uw gegevens bij ons achter, wij nemen
graag contact met u op.

error: Deze inhoud is beschermd