Honderden bezoekers Woonmarkt Oost en Dag van de Bouw – Veenendaalse Krant

Geplaatst op 25 jun, 2019 in Nieuws | Geen reacties

VEENENDAAL Ondanks een regenachtig begin werd het zaterdag een gezellige en zelfs nog zonnige dag in Veenendaal-oost. Ruim 550 bezoekers bezochten de Woonmarkt Oost bij het i-centrum voor informatie over de wijk en de nieuwbouwprojecten. Gelijktijdig was in het plangebied Veenderij een mini-bouwplaats ingericht ter gelegenheid van de Dag van de Bouw.

In het i-centrum waren ontwikkelaars en makelaars aanwezig om bezoekers te informeren over de nieuwste woningbouwprojecten, huurwoningen en kavels. Aansluitend stapten veel mensen in de golfkar of het treintje, om een rondrit door de wijk te maken en om de mini-bouwplaats te bezoeken. Honderden kinderen deden daar mee aan allerlei aan de bouw gerelateerde activiteiten, zoals een echte hijskraan bedienen, metselen, grond verplaatsen in graafmachines en nog veel meer.

Ook bij het i-centrum was voor de meegekomen kinderen genoeg te beleven; zij konden kanovaren, over het water lopen in een waterbal en Vaderdag cadeautjes knutselen, terwijl hun ouders het nieuwbouwaanbod bekeken.

Bron: Veenendaalse Krant