Kelderman betrokken bij Lunteren – Lunterse Krant 25 mei 2013

Geplaatst op 8 jul, 2013 in Diversen, Nieuws | Geen reacties
Kelderman Bouw betrokken bij Lunteren. Het Edese bedrijf Kelderman Bouw is ook dit jaar weer één van de hoofdsponsors van de Dweil- en Shantydag die op zaterdag 1 juni in Lunteren wordt gehouden. “Wij herkennen ons in de enorme betrokkenheid van de Lunterse bevolking en de trots waarmee zij over hun dorp spreken. Ditzelfde gevoel hebben onze medewerkers en ik als het over ons bedrijf, onze projecten en onze klanten gaat”, aldus directeur Hans Koopman.

Het bedrijf Kelderman Bouw en Lunteren hebben een band met elkaar gekregen”, zo constateert Koopman die zelf al meer dan 15 jaar in het dorp woont. ‘Kelderman heeft zijn sporen verdiend in Lunteren. Zo realiseerde het bedrijf de afgelopen jaren onder meer de bouw van de appartementen aan de Hulweg, de uitbreiding van de basisschool CNS de Triangel, het scoutinggebouw, de prachtige wijk ’De Molenpol’ en de 16 appartementen in opdracht van Woonstede aan de Van Limburg van Stirumstraat specifiek voor de Molukse gemeenschap.

Betrokken
‘De goede band met de Lunterse bewoners en ondernemers verstevigen wij graag door lokale initiatieven, zoals de Dweil- en shantydag, te ondersteunen. Ik vind het belangrijk dat wij betrokken zijn in het gebied waar wij werken. Ik heb ook veel bewondering voor het enthousiasme van de vele vrijwilligers die zich bezighouden met de organisatie. Zij zetten zich belangeloos in en geven dit evenement steeds meer uitstraling. Daar dragen wij graag een steentje aan bij’.

Herbouw Mulderschuur
Kelderman Bouw is ook betrokken bij de herbouw van de oude graanschuur die op dit moment aan de Roskammersteeg wordt herbouwd. Waarom? Nou gewoon omdat zij het belangrijk vinden dat unieke stukjes Lunterse cultuur niet verloren gaan. Als één van de drie bouwprojecten is de herbouw van de Lunterse graanschuur genomineerd voor de prijs van ‘beste leerling bouwplaats 2013’van Nederland.

Nieuwbouw, verbouw of Renovatie
Kelderman Bouw is een betrokken aannemersbedrijf dat zich richt op woningbouw, utiliteitsbouw en de ontwikkeling van bouwprojecten. De aannemer is bovendien goed thuis in verbouwingen in opdracht van particulieren. Daarnaast is het actief in complexe renovaties. Wilt u ook nieuw bouwen, verbouwen of uitbreiden en moet het echt goed? Bel ons dan op 0318 – 519 073. Meer informatie : www.keldermanbouw.nl

Dweil- en Shantydag Lunteren

error: Deze inhoud is beschermd