Kelderman Bouw prijkt op schaatspak Anice Das

Geplaatst op 26 okt, 2016 in Kelderman Bouw, Nieuws | Geen reacties

anice_das_deventer_3765

Met haar nieuwste schaatspak doet Anice Das mee aan de selectiewedstrijden voor de World Cup. Kelderman Bouw uit Ede is sponsor van dit schaatstalent en maakt dat nu zichtbaar met reclame op haar kleding. Directeur Hans Koopman: “We dragen onze betrokkenheid bij de schaatssport graag uit. Dat schouderlogo is voor ons een symbolische plek. Samen zetten we de schouders er onder.” Anice Das is trots op haar nieuwe kleding en hoopt zich eind oktober te kwalificeren.

Dagelijks ervaart Anice Das de goede samenwerking met Kelderman Bouw. “Door de ondersteuning van sponsoren kan ik me volledig richten op de trainingen. Ook toen ik vorig jaar geblesseerd raakte, kreeg ik door de hulp van mijn sponsoren Kelderman Bouw en Afterpay de juiste medische zorg”. In Ziekenhuis Gelderse Vallei, op de afdeling topsportgeneeskunde, is Das succesvol behandeld door arts Peter Vergouwen. Daarna schaatste ze alweer snel persoonlijke records. Dit seizoen zit Anice Das dicht tegen die tijden aan. “De krachttrainingen gaan als vanouds en ik heb een goede conditie. Ik hoop dat ik deze stijgende lijn kan voortzetten”, aldus een ijzersterke Anice Das.

Betrokken in Ede
Zowel de Edese IJsvereniging als topsporter Anice Das mogen rekenen op de ondersteuning van het bouwbedrijf. Een mooie combinatie waar alle partijen profijt van hebben. Kelderman Bouw is al jaren hoofdsponsor van de Edese IJsvereniging. Sinds het sponsorcontract met Anice Das, kunnen jeugdleden van de vereniging deelnemen aan haar clinics. Anice Das: “Ik vind het geweldig om de jeugd te motiveren. Het doet me denken aan mijn eigen beginperiode.” De Kelderman-directie en Anice Das delen een passie voor de sport en zijn er van overtuigd dat het mensen verder helpt in hun leven.

Eind oktober schaatst Anice Das in haar nieuwe pak de 500 en 1000 meter in Groningen voor de KNSB-cup. Hans Koopman van Kelderman Bouw is er vanzelfsprekend bij.[/ezcol_1half]