Kelderman Burgerbouw dag & nacht bereikbaar! – Ede Stad 15 januari 2014

Geplaatst op 15 jan, 2014 in Burgerbouw, Nieuws | Geen reacties

Calamiteitenservice voor bedrijven en particulieren

Team Kelderman Burgerbouw Calamiteitenservice

 

 

 

 

 


Ede – Kelderman Burgerbouw is 24 uur per dag zeven dagen per week bereikbaar. Het bedrijf uit Ede beschikt over een Calamiteitenservice die dag en nacht inzetbaar is. Voor vaste opdrachtgevers, zoals Avéro Achmea, Centraal Beheer Achmea, FBTO, Interpolis en een groeiende groep vastgoedbeheerders, maar ook voor bedrijven en particulieren in de Food Valley.

Schade door brand, storm of inbraak laat zich niet plannen. Dus is het een geruststellende gedachte dat Kelderman Burgerbouw altijd bereikbaar is. Ook ‘s nachts en in het weekeinde! ‘Vanwege onze werkzaamheden voor de verzekeraars heeft er minimaal altijd één medewerker storingsdienst. Hij staat paraat om verzekerden acuut hulp te verlenen in geval van schade. Onlangs nog toen Wijk bij Duurstede werd getroffen door een orkaan hebben wij op tientallen adressen direct hulp geboden’, vertelt Pascal Arts, directeur van Kelderman Burgerbouw.

De aannemer heeft besloten om deze dienst nu ook uit te breiden naar andere partijen, zoals vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. ‘Wie midden in de nacht lekkage heeft of inbraak- of brandschade kan ons bellen op nummer (0318) 519073. Een medewerker van Burgerbouw komt vervolgens direct. Indien mogelijk verhelpt hij de problemen meteen of treft hij een noodvoorziening, zodat de getroffenen in ieder geval rustig de nacht kunnen doorkomen. De volgende dag kijken wij hoe de schade permanent hersteld kan worden.’

Wie Kelderman Burgerbouw inschakelt, is verzekerd van vakmanschap. De deskundige medewerkers zijn goed opgeleid en betrokken bij hun vak. ‘De verzekeraar voor wie wij de Calamiteitenservice verrichten, stelt hoge eisen. Wij worden jaarlijks onderworpen aan tests op het gebied van kwaliteit, bereikbaarheid, aanrijdtijden en prijs. Ook zijn onze medewerkers gewend om netjes te werken en de overlast voor de bewoners zo veel mogelijk te beperken’, aldus Pascal Arts.

Kelderman Burgerbouw is onderdeel van de Kelderman Groep. Deze werkmaatschappij richt zich op nieuw- en verbouw, onderhoud en renovatie. Daarbij gaat het ook om bijvoorbeeld een uitbouw van een particulier woonhuis. ‘Wij hebben de naam dat wij vooral grotere bouwprojecten doen, maar wij zijn ook inzetbaar voor particuliere opdrachtgevers. Zo bouwen wij momenteel in Leersum een oude schuur om tot fraaie woonboerderij en realiseren wij met enige regelmaat ook nieuwe badkamers of terrasoverkappingen’, aldus Pascal Arts.

Op de website van het bedrijf (www.keldermanbouw.nl) is een overzicht met mooie foto’s te vinden van de projecten die Kelderman Burgerbouw realiseerde. Neem contact op met Kelderman Burgerbouw voor een vrijblijvende offerte.