In navolging op het project NINOX gaat Kelderman verder op ENKA met de ontwikkeling en realisatie van 8 luxe vrijstaande woningen.

Het project NINOX, een coproductie van Latei projectontwikkeling en Kelderman Bouw, kwam tot stand na een uitvoerige marktconsultatie. Hierbij is in samenspraak met een grote groep belangstellenden het uiteindelijke ontwerp tot stand gekomen. Het succes van het project en de snelle verkoop vinden in deze wijze van aanpak dan ook hun oorsprong.

De ontwikkeling en realisatie van de 8 vrijstaande woningen vindt plaats aan de rand van ENKA tegen de bosrand van het Horapark. “Een prachtige plek om te wonen in de luwte tegen de bosrand en toch zo dichtbij alle voorzieningen”, vertelt Hans Koopman. De woningen worden weliswaar ontwikkeld als project, maar er bestaat toch de mogelijkheid om een geheel eigen identiteit aan de woningen te geven.

Hans Koopman vervolgt: “Wij kunnen door een uitgekiend ontwerp en een ruim assortiment aan mogelijkheden toch veel flexibiliteit bieden in dit geregisseerd opdrachtgeverschap. Een volledig slaapprogramma op de begane grond? Een kelder of werkruimte aan huis? Het is mogelijk. Het spreekt voor zich dat de woningen voldoen aan de laatste eisen, waaronder een energie prestatie coëfficiënt van nul en de woningen worden gasloos gebouwd.

De verwachting is dat Kelderman in het eerste kwartaal van 2019 naar buiten komt met de plannen.