Kelderman is op zoek naar een projectleider Bouw!

Geplaatst op 29 dec, 2016 in Kelderman Bouw, Nieuws | Geen reacties

 

kelderman-bouw-fc
logo-werkman-de-jong

Namens Kelderman Bouw is Werkman & De Jong op zoek naar een:

PROJECTLEIDER BOUW

Functieprofiel
Als Projectleider Bouw ben jij verantwoordelijk voor het functioneel aansturen van een aantal projectteams. Je behoudt het overzicht op het gebied van de planning met de focus op de klantrelatie, financiën en de kwaliteit. Met jouw bouwkundige kennis en ervaring ben je al in de ontwerpfase van het project nauw betrokken en denk je mee om uiteindelijk een goede uitvoering van het project te kunnen realiseren met je team. Je stelt de projectteams samen, waarbij Inkoop, Werkvoorbereiding en Uitvoering samen worden gebracht en je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

Je taken en verantwoordelijkheden als projectleider Bouw:
– Direct leidinggeven aan de projectteams;
– Verantwoordelijk voor het binnen de beheers aspecten Geld-Organisatie-Tijd-Informatie-Kwaliteit en Regelgeving en de daaraan gekoppelde taakstellingen realiseren van (meerdere) projecten;
– Verantwoordelijk voor kwaliteitsmanagement (KAM en ISO) binnen projecten en op de bouwplaats;
– Coachen, faciliteren, ondersteunen en samenstellen van projectteams (in samenspraak met de Operationeel manager);
– Opstellen en bewaken van projectplanningen;
– Verzorgen voortgangsrapportages op het gebied van techniek, planning en kostenbewaking;
– Actief volgen van marktontwikkelingen in het algemeen en op het gebied van techniek en organisatie in het bijzonder (bijv. op het gebied van BIM);
– Het inplannen van bouwplaats medewerkers, voorlieden en uitvoerders wordt door de projectleider Personeel/Werkplaats/Materieel gedaan.

Gewenst profiel
De ideale kandidaat voldoet aan de volgende criteria:
– Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (in de richting van Bouwkunde);
– Je hebt minimaal 5-7 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de bouw;
– Fulltime beschikbaar (40 uur per week) en bij voorkeur woonachtig in een straal van 30 km rondom Ede;

– Je bent communicatief vaardig en beschikt over stijlflexibiliteit;
– Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en een hands on mentaliteit;
– Je voelt jezelf prettig binnen een ‘familiecultuur’ dan wel MKB/DGA-omgeving;
– Daarnaast herken je jezelf in de volgende omschrijving: teamspeler, coachend leidinggeven, overtuigingskracht, organiserend vermogen, hoofd- van bijzaken kunnen onderscheiden, resultaatgericht, gedreven en kostenbewust.

De organisatie
Kelderman heeft een rijke historie, maar is meegegroeid met de tijd. Het is hun drijfveer om gebouwen te realiseren waarvan anderen tot in lengte van jaren gebruikmaken. Variërend van verbouw tot seriematige woningbouw of renovaties. Hoe complexer, hoe mooier. Kelderman denkt graag in een vroeg stadium mee over oplossingen die passen binnen de mogelijkheden. Daarbij staan flexibiliteit, creativiteit en klantvriendelijkheid voorop, met het echte vakmanschap als stevig fundament.

De activiteiten zijn ondergebracht in vier werkmaatschappijen. Onder de vlag Kelderman Bouw verzorgen zij onder meer nieuwbouw van (seriematige) woningbouw, utiliteitsbouw (kantoren, scholen en winkels). De werkmaatschappij Kelderman Burgerbouw is sterk in kleinschalige nieuw- en verbouw, onderhoud en renovatie voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers. Daarnaast staan de specialisten klaar met een 24-uurs Calamiteitenservice. Kelderman Vastgoed Ontwikkeling is een creatieve vastgoedontwikkelaar die met een gedegen visie op de lokale markt succesvolle projecten initieert. Kelderman Renovatie en Onderhoud is gespecialiseerd in renovatie, onderhoud, restauratie en transformatie van bestaand vastgoed.

Aanbod
Je komt te werken binnen een familiecultuur waarin samenwerken de boventoon voert. Een zeer plezierige werksfeer waarbinnen je een grote mate van zelfstandigheid krijgt. Je kunt rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je veel ruimte voor opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Sollicitatieprocedure
Werkman & De Jong is door Kelderman Bouw B.V. ingeschakeld om de bemiddeling van de vacature projectleider Bouw te verzorgen. Voor vragen kun je contact opnemen met Williene Oorlog op telefoonnummer 0318-687250.