Kromme Akker | Start Informatie

December 2021

Project Kromme Akker, Voorthuizen

Binnenkort hopen we te starten met het project Kromme Akker te Voorthuizen. Zodra de vergunning onherroepelijk is en het notarieel transport (levering van de grond) van de percelen heeft plaatsgevonden, kan Kelderman van start gaan!

c def

Meer nieuws

Nieuwbouw

Kromme Akker | woningen voor Woningstichting Barneveld opgeleverd!

Alle woningen voor Woningstichting Barneveld in project Kromme Akker Zuid II te Voorthuizen zijn opgeleverd. Tijd voor een heerlijke traktatie!

Lees meer
Nieuwbouw

Kromme Akker | Laatste nieuwsbrief

Nog maar even en dan hebben wij het genoegen om de sleutels van uw woning te overhandigen. Een aantal van u heeft de oplevering zelfs al achter de rug!

Lees meer
Nieuwbouw

Kromme Akker | Nieuwsbrief 5

De oplevering is in zicht! Tijdens de afgelopen Kijkmiddagen merkten we veel enthousiasme bij de toekomstige bewoners.

Lees meer
Nieuwbouw

Kromme Akker | Nieuwsbrief 4

Niels Willigenburg, projectleider, heeft net een overleg op de bouwplaats gehad en is tevreden: ‘’de werkzaamheden verlopen voorspoedig!’’. U bent vast benieuwd naar de stand van zaken. Net als in onze vorige nieuwsbrief zetten wij dit per woningblok voor u op een rijtje.

Lees meer
Nieuwbouw

Kromme Akker | Nieuwsbrief 3

De afgelopen maanden zijn wij hard aan het werk geweest met de bouw van uw woning. U bent vast benieuwd hoe het ervoor staat! Wij blikken graag met u terug naar de werkzaamheden die de afgelopen maanden zijn verricht en de werkzaamheden die de komende twee maanden op de planning staan.

Lees meer
Nieuwbouw

Kromme Akker | Nieuwsbrief 2

De bouw vordert! Het team van Kelderman gaat met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Graag blikken wij nog even terug op de werkzaamheden die zijn verricht, maar uiteraard kijken wij ook vooruit! Want wat ooit door Boxxis Architecten en De Jong & Lafeber voor Kromme Akker werd uitgetekend, wordt steeds meer werkelijk zichtbaar.

Lees meer
Nieuwbouw

Proosten op nieuwe wijk Voorthuizen

Met het heffen van een glas bubbels hebben toekomstige bewoners van het woningbouwproject Kromme Akker Zuid 2 in Voorthuizen geproost op een voorspoedige bouw. Tijdens een start bouw bijeenkomst konden de kopers met elkaar kennismaken en kregen zij de kans om op de bouwplaats rond te lopen.

Lees meer
Nieuwbouw

Kromme Akker | Nieuwsbrief 1

Nieuwsbrief 1 van project Kromme Akker staat online.

Lees meer