Heijhorst
In opdracht van LATEI uit Amersfoort zal Kelderman Bouw 34 woningen realiseren. De woningen van Op Zuid liggen in het gebied Heijhorst Zuid, op het terrein van de huidige Kwekerij Stuivenberg in Scherpenzeel. Op Zuid wordt een prachtig leefgebied met voldoende parkeerplaatsen, groen en water

Typen woningen
Het concept stedenbouwkundig plan bevat 34 woningen in verschillende prijscategorieën en typen.  Rug-aan-rug woningen, rij- en hoekwoningen, twee-onder–één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Samen ontwikkelen
Op Zuid ontwikkelen wij samen met de consument. Alleen door met potentiële bewoners van Op Zuid in gesprek te gaan kunnen we achterhalen wat de woonwensen zijn en ontwikkelen wat de kopers willen. Door middel van een uitgebreide online enquête vragen wij geïnteresseerden vanaf het eerste uur  naar hun woonwensen.

Maar we gaan veel verder dan dat! Zo organiseren wij een workshop waarbij geïnteresseerden de kans krijgen om hun woonwensen aan te geven door te discussiëren in groepjes. In de workshop worden o.a. de architectuur, het materiaal, de plattegronden en opties gepresenteerd en besproken.

Na de workshop worden de woonwensen zoveel als mogelijk in het ontwerp verwerkt.

Bouw
Naar verwachting zal de bouw in de tweede helft van 2018 starten. Voor deelname aan de workshops kunnen gegadigden zich aanmelden bij LATEI [info@latei.nl].


Stedenbouwkundig plan

 

 

 

 

 

 

 

error: Deze inhoud is beschermd