Onthulling opvallende hoge hoed!

Geplaatst op 21 nov, 2013 in Nieuws, Vastgoed Ontwikkeling | Geen reacties

Ede, Op de hoek van de Veenderweg en de Telefoonweg is op woensdagochtend 20 november een opvallende hoge hoed onthuld. Hiermee startten Hans Koopman, Nick de Boer, Bert Hardeman, Theo van Altena en ruim 200 kinderen de officiële verkoop van Hooghe Hoed. De stichter van CNS-basisschool Cavaljé was gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerk hoeden. Als verwijzing naar zijn werkstijl bepalen toekomstige bewoners zelf de indeling van hun appartement.

Op de begane grond van het complex wordt een compleet nieuwe basisschool gerealiseerd. Bert Hardeman, directeur van CNS-basisschool Cavaljé: “Samen met Kelderman zijn wij tot dit unieke plan gekomen, waarbij wij zowel een nieuwe school alsmede stijlvolle appartementen in het centrum van Ede realiseren. Voor ons is de nieuwe school een grote stap voorwaarts omdat het van alle moderne gemakken wordt voorzien en passend is op deze historische locatie.” Ook Theo van Altena bestuursvoorzitter van CNS Ede is blij met het project: “Het is een unieke publiek-private samenwerking waarmee wij gezamenlijk een splinternieuwe centrumschool realiseren in Ede. Wij zijn inmiddels ruim 10 jaar bezig met dit project en het resultaat is voor de stad en voor de kinderen een prachtige mijlpaal in de geschiedenis.”

Maatwerk
De appartementen in het complex hebben geen vaste indeling. Op basis van de wensen van kopers, wordt een ontwerp gemaakt dat naadloos aansluit bij hun specifieke woonwens. Hans Koopman, directeur van Kelderman Vastgoed Ontwikkeling: “Wij zien de behoefte in de markt verschuiven. Mensen willen zelf bepalen waar de slaapkamer komt en hoe groot hun woonkamer en keuken is. Daarnaast is de vraag naar oppervlakten zeer divers. Waar de ene koper op zoek is naar een compact appartement van 65 vierkante meter, zoekt een ander juist een appartement van ruim 150 vierkante meter. Dankzij de flexibele indeling in Hooghe Hoed kunnen wij al deze woonwensen op een verrassend mooie wijze realiseren.”

Feestelijk
Met de onthulling van het informatiebord lieten de kinderen van de Cavaljéschool gekleurde ballonnen de lucht in gaan. Hiermee werd het voor de toekomstige bewoners, geïnteresseerden, omwonenden en leerlingen een feestelijk geheel. Hans Koopman: “Juist nu het weer de goede kant op gaat met onze economie, is het mooi om een dergelijke onthulling in een feestelijke sfeer te vieren. Voor zowel starters als woningeigenaren biedt Hooghe Hoed namelijk een goede mogelijkheid om woondromen te realiseren.”

3D ontwerp
Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden, via de website van Hooghe Hoed, zelf een ontwerp maken van hun droomwoning. De geïnteresseerde deelt exact naar eigen wens de woning in en kan na afronding van het ontwerp het appartement vanuit verschillende oogpunten bekijken. Kijk voor meer informatie over het project en de 3D-ontwerptool op www.hooghehoed.nl. Telefonisch contact kan natuurlijk ook via 0318 – 51 90 73.

error: Deze inhoud is beschermd