Kelderman Bouw is een middelgrote bouwonderneming waarvan de fundamenten zo’n tachtig jaar geleden zijn gelegd. Ons bedrijf is gevestigd tussen Ede en Veenendaal in een prachtige landelijke omgeving.

Ons bedrijf is actief in nieuwbouw van utiliteitsprojecten, waaronder kantoren, winkels en bedrijfspanden alsmede ook in seriematige woningbouw en appartementen.
Naast nieuwbouw zijn wij ook actief in verbouw, onderhoud en renovatie. Onze afdeling burgerbouw heeft hierin jarenlange ervaring en expertise opgebouwd. Advisering in gebouwonderhoud, het opzetten van meerjaren onderhoudsplanningen en het coördineren van planmatig onderhoud behoort ook tot het werkgebied van Kelderman Burgerbouw.

Wij bouwen in opdracht van externe opdrachtgevers maar ook in eigen beheer als het gaat om het realiseren van projecten uit eigen projectontwikkeling.

Kelderman Vastgoed Ontwikkeling heeft veel ervaring in, en houdt zich bezig met, de ontwikkeling van seriematige woningbouwprojecten, appartementsgebouwen en commercieel onroerend goed.
Kortom Kelderman Vastgoed Ontwikkeling en Kelderman Bouw, eigen projectontwikkeling én een bouwbedrijf samen onder één dak, zorgen ervoor dat de inbreng van Kelderman in bouwteamverband overduidelijk bijdraagt aan een optimaal resultaat van de onderhanden projecten. Deskundigheid, kennis, vakmanschap en ervaring zijn onmisbaar. Dat blijkt steeds opnieuw.

De heer J. Koopman
directeur

error: Deze inhoud is beschermd