Plan voor acht landhuizen op Enka-terrein

Geplaatst op 13 mei, 2019 in Kelderman Bouw, Nieuws | Geen reacties

EDE Er komen acht landhuizen op het Enka-terrein. Kelderman Vastgoed Ontwikkeling uit Ede heeft een plan ontwikkeld voor de bouw van de woningen. Ze zijn gepland aan de rand van het Enka-terrein, met het Horabos als achtertuin.

,,Deze vrijstaande villa’s vormen één familie dankzij hun karakteristieke façade met een knipoog naar de Amsterdamse school, maar zijn toch stuk voor stuk uniek”, vertelt Hans Koopman, algemeen directeur van Kelderman Groep. ,,Iedere koper heeft namelijk de kans om de woning naar eigen smaak in te vullen met behulp van onze kopersbegeleiders. We hebben een groot aantal mogelijkheden uitgewerkt, zoals een levensloopbestendige variant met een slaap- en badkamer op de begane grond tot een uitgebouwde villa met een aparte werkruimte. Het is op en top maatwerk dat we samen met de klant tot in detail uitwerken.”

Koopman is trots dat zijn bedrijf op deze plek aan de slag mag. ,,We zijn momenteel zeer actief in dit deel van Ede. We realiseren drie projecten op het voormalige kazerneterrein en zijn in de afrondende fase met een prachtig project Ninox op het Enka-terrein. Het zijn locaties waar historie, optimale bereikbaarheid en natuur samensmelten. De locatie waar de acht landhuizen komen, is extra bijzonder omdat het de verbinding vormt met de natuur. Een unieke plek om te wonen.”

Meer informatie over het nieuwbouwproject Acht op Enka is te verkrijgen bij Ditters Makelaars in Ede, tel. 0318-657657.

Bron: Ede Stad