In uitvoering

Nieuwbouw 12 woningen Weideblick | Ede

In het nieuwe gedeelte van de wijk Kernhem worden 12 stijlvolle woningen gerealiseerd. Op deze mooie plek komen 4 vrijstaande woningen en 8 twee-onder-één-kapwoningen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar en de bouw start al in april 2023.

Projectdetails
Omvang 12 woningen
Locatie Ede
Status In uitvoering | In verkoop
Geüpdatet 21 september 2023

Aangename leefomgeving

In deze nieuwbouwwijk in Kernhem is een mix te vinden van rust en levendigheid. De wijk is autoluw, heeft gezellige straten en hofjes en er zijn volop speelplekken voor kinderen. De natuur speelt een belangrijke rol in deze wijk. De woningen worden in twee rijen haaks gericht op de Dosburgerdijk en kijken zijdelings uit over het groene buitengebied. Rond de tuinen komen groene bermen, bomen en hagen. Ook is er rekening gehouden met de dieren, door het aanbrengen van gevelnestkastjes en toepassing van elementen die aantrekkelijk zijn voor vogels en vleermuizen. Ook wordt er een speciale ecozone aangebracht, waar allerlei soorten dieren en planten kunnen leven als ook verplaatsen van de Veluwe naar de weilanden bij Kernhem.

Duurzaam

De woningen voldoen aan de nieuwste BENG(Bijna Energie Neutraal Gebouw)-eisen. De woningen hebben een uitstekende isolatie en efficiënte installaties. De woningen worden volledig gasloos gebouwd.

0 EXT Kernhem vrijstaand STP V0
0 VV Kernhem Vogelvlucht STP V0

Landelijk wonen

Kenmerkend aan deze woningen is het gebruik van de bijzondere combinatie van hout en steen, dit geeft de woningen een eigentijdse uitstraling en laat ze helemaal samenvloeien met de groene woongeving.

De vier vrijstaande woningen worden voorzien van een riante woonkamer en een extra brede tuingerichte leefkeuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer die compleet wordt opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk en een ruime zolderetage.

De acht twee-onder-een-kapwoningen hebben een mooi leefkeuken die door de grote raampartijen voor een aangename lichtinval zorgen. De woonkamer kijkt uit op de straatzijde en een aantal woningen worden voorzien van een veranda. Op de eerste verdieping komen 3 slaapkamers en ook hier wordt de badkamer opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. Via de vaste trap wordt de ruime tweede verdieping bereikt.

Door de keuzevariatie aan indelingsmogelijkheden kan de woning worden afgestemd op de persoonlijke wensen en leefstijl van de kopers. De bouw start in april 2023.

Project in beeld...

Artist impressions

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

Weideblick | Nieuwsbrief 2

De bouw vordert! Het team van Kelderman gaat met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Graag blikken wij nog even terug op de werkzaamheden die zijn verricht, maar uiteraard kijken wij ook vooruit! Want wat ooit door Weusten Liedenbaum Architecten voor project Weideblick werd uitgetekend, wordt steeds meer werkelijk zichtbaar.

Lees meer
Nieuwbouw

Weideblick | Nieuwsbrief 1

Binnenkort hopen we te starten met de bouw van het project Weideblick in Ede.

Lees meer
Nieuwbouw

Bouw Weideblick in Kernhem van start

‘De marktomstandigheden zijn in korte tijd veranderd. Het is geen vanzelfsprekendheid meer dat bouwprojecten van start gaan. Daarom zijn we heel blij dat we de kopers van het project Weideblick in Kernhem vandaag zekerheid kunnen geven. Van de twaalf woningen hebben we er al negen verkocht en dus starten we met de bouw.’

Lees meer
Nieuwbouw

Weideblick | Start Informatie

Binnenkort hopen we te starten met de bouw van het project Weideblick in Ede.

Lees meer