Nieuwbouw 21 woningen Radiks | Veenendaal

In opdracht van LATEI uit Amersfoort zal Kelderman Bouw aan de slag gaan in de wijk Groenpoort in de buurt De Wilgen. Dit is het derde en tevens laatste deelgebied van Veenendaal-oost. Groen, waterrijk en duurzaam wonen; dat is waar Radiks voor staat. Dit project van 21 woningen bestaat uit een mix van rij-, levensloopbestendige en twee-onder-een-kapwoningen.

Projectdetails
Omvang 21 woningen
Locatie Veenendaal
Status In voorbereiding
Geüpdatet 13 oktober 2023

Workshop

Om te zorgen dat Radiks naadloos aansluit op de huidige woonbehoefte, ontwikkelt LATEI het project graag samen met toekomstige bewoners. Allereerst werden middels een online enquête de woonwensen in beeld gebracht. Op dinsdag 31 oktober 2023 organiseert LATEI een workshop om samen met toekomstige bewoners met elkaar van gedachten te wisselen over de verschillende type woningen, de architectuur, indelingen en opties, maar ook over materiaal, duurzaamheid en natuurinclusief bouwen. De resultaten die uit deze workshop komen worden door de architect meegenomen in het vervolgtraject.

Interesse?

Wilt u deelnemen aan deze workshop? Meld u dan vóór donderdagmiddag 26 oktober 13.00 uur aan!

Foto workshop website
Locatiekaart Radiks Veenendaal Oost DEF[]

Duurzaam wonen met Karakter Sustainable

Bijzonder aan dit project is dat voor de rij- en hoekwoningen het Karakter Sustainable woningconcept wordt ingezet. Dit is een innovatief concept, waarin duurzaamheid & comfort samensmelten. Deze houten woning wordt biobased en circulair gebouwd.

Projectfase

Project Radiks bevindt zich op dit moment in de aanloopfase, waarin de woonbehoefte wordt geïnventariseerd. De verwachting is dat de verkoop van deze woningen halverwege 2024 start.

Aan dit project werken mee:

Opdrachtgever LATEI | Amersfoort