Nieuwbouw 16 woningen Op Dreef – Ede

Wijk Kernhem: een groene, moderne nieuwbouwwijk gelegen in Ede. In deze wijk bouwt Kelderman Bouw in opdracht van Koopmans Projecten B.V. 16 eigentijdse woningen, verdeeld in 4 hoekwoningen, 10 rijwoningen en een twee-onder-een-kapwoning. Alle woningen zijn verkocht.

Status: in voorbereiding

Hoek- en rijwoningen
De ruime hoek- en rijwoningen kenmerken zich door een ruime plattegrond, een tuitgevel of langskap, rode dakpannen en een roodbruine steensoort, wisselend afgewerkt met subtiel wit geschilderde vlakken in het metselwerk. Een bijzonder detail is het fraaie verticale metselwerk in de buitenmuur. Een frans balkon maakt het geheel helemaal af. Kopers hebben de mogelijkheid om de woning naar eigen wens uit te breiden met bijvoorbeeld een uitbouw of een dakkapel. Bij de hoekwoningen bestaat zelfs de mogelijkheid om de garage te vergroten.

Twee-onder-een-kapwoning
Bijzonder aan de twee-onder-een-kapwoning is ook hier de forse plattegronden, een master bedroom met walk-in-closet en de mogelijkheid tot uitbouw, het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde en het vergroten van de garage.

Alle woningen worden inclusief complete keuken, badkamer en toiletruimte opgeleverd.

Duurzaam
Oog voor duurzaamheid mag in dit project zeker niet ontbreken. Met een energieprestatiecoëfficiënt van 0,4 voldoen de woningen aan de eisen van het Bouwbesluit. De woningen worden aangesloten op stadsverwarming, waarbij de woning op de begane grond wordt verwarmd door middel van vloerverwarming. Daarnaast hebben kopers de mogelijkheid om voor PV-panelen te kiezen.

Meer informatie?

Verkopend makelaar

Artist impressions

  

  

error: Deze inhoud is beschermd