18 woningen De Groene Zoom – Veenendaal fase 1

Aan de oostkant van Veenendaal is de gemeente sinds 2010 gestart met de bouw van in totaal circa 3.200 nieuwbouwwoningen en diverse voorzieningen. Een afwisselende en inspirerende levensloopbestendige wijk, waar stad en groen mooi in elkaar overlopen.

Status project: opgeleverd 2014

In opdracht van AGT Vastgoed heeft Kelderman Bouw in bouwteam de realisatie van18 woningen in de wijk de Erven afgerond. Het project bestond uit twee fases. Fase één bestond uit 5 eengezinswoningen, een drie-onder-een-kapwoning en 2 vrijstaande woningen. Fase twee bestond uit 8 twee-onder-een-kapwoningen. Een bijzonder aspect aan dit project was dat de erfgrenzen en erfafscheidingen in dit plan al waren opgenomen. Daarnaast werden de woningen aangesloten op het duurzame energiesysteem van DEVO. Dit systeem bestaat uit verschillende elementen, die zich eigenlijk grotendeels buiten de woning bevinden. Het hart van het systeem is het Energiehuis waar de warmtepompen en de warmtekrachtcentrale zijn gehuisvest. Het Energiehuis ligt nabij de fietstunnel onder de Rondweg-oost. Het bijzondere aan dit systeem is dat via de leidingen van het distributiesysteem de warmte en zelfs koeling gedistribueerd wordt naar de woningen.

Inmiddels zijn alle woningen opgeleverd aan de kopers. Uiteraard werden de woningen met een breed optiepakket aangeboden en eventuele wensen van kopers werden zoveel mogelijk ingepast. Architect: Han van Zwieten Architecten te Amersfoort

Opleverfoto’s en artist impressions

76 GZV.JPG
73 GZV.JPG
74 GZV.JPG
75 GZV.JPG
77 GZV.JPG
72 GZV.JPG
Vogelvlucht.jpg
error: Deze inhoud is beschermd