20 woningen Hof van Verdi – Veenendaal

In buurtschap De Hoven in Veenendaal-Oost is het nieuwbouwproject Hof van Verdi gerealiseerd. Hier vindt u vier royale twee-onder-een-kapwoningen en 16 sfeervolle hofwoningen. Hof van Verdi is gelegen aan een intiem hofje met veel groen in een gezellige buurt. Een karakteristiek uiterlijk, lekker ruim opgezet en bovenal ook nog eens betaalbaar! Dat is wonen in Hof van Verdi.

Status project: opgeleverd 2014

Beleef het pure woongenot!
Hof van Verdi ligt in de leuke woonwijk Veenendaal-Oost. Als prettig wonen een optelsom van gemakken en voorzieningen is, scoort deze wijk hoog. Centraal gelegen, goed bereikbaar via openbaar vervoer en binnen een paar minuten op de A12. Natuur, ontspanning en gezellige winkels liggen dichtbij. Met alle nodige voorzieningen, zoals scholen, kinderopvang en gezondheidszorg zorgt Veenendaal-Oost voor het complete thuisgevoel. Kortom: de plek van uw leven!

Er werden 16 sierlijke hofwoningen en 4 royale twee-onder-een-kap woningen gebouwd. Puur woongenot met betaalbare woningen, karakteristiek uiterlijk en ruim opgezet, extra wooncomfort met standaard vloerverwarming en koeling, ruimte voor individuele wensen, gelegen aan groen en sfeervol hofje in Veenendaal Oost en dichtbij uitvalswegen, voorzieningen en centrum van Veenendaal.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: www.hofvanverdi.nl.

Nieuwsbrieven:

 

 

 

 

 

Artist impressions en opleverfoto’s

Inkijk-hofje-LR (Custom).jpg
Inkijk hofje rijwoningen LR  (Custom).jpg
Achterzijde-tweekappers-LR (Custom).jpg
Achterzijde-rijwoningen-LR (Custom).jpg
iMG_6963 Meurshof Ede (Custom).jpg
iMG_6962 Engelenhof Ede (Custom).jpg
iMG_6961 Engelenhof Ede (Custom).jpg
iMG_6960 Engelenhof Ede (Custom).jpg
iMG_6959 Engelenhof Ede (Custom).jpg
iMG_6957 Meurshof Ede (Custom).jpg
iMG_6956 Meurshof Ede (Custom).jpg
iMG_6955 Meurshof Ede (Custom).jpg
iMG_6954 Meurshof Ede (Custom).jpg
iMG_6953 Meurshof Ede (Custom).jpg

 

error: Deze inhoud is beschermd