De Blije Werelt – Lunteren

Verbouwing vakantie- en congrescentrum te Lunteren.

Status project: opgeleverd 2002

Door de sterke groei van de activiteiten en de grotere toeloop van gasten en bezoekers was De Blije Werelt in Lunteren dringend toe aan een forse uitbreiding en vernieuwing van de bestaande ruimten. Op basis van het ontwerp van Van Hunnik, Lambrechts & Overduin Architekten hbo-bna uit Rotterdam had Kelderman Bouw de opdracht gekregen dit omvangrijke verbouw- en nieuwbouwproject in bouwteam te realiseren. Het bouwteam bestond uit Van Hunnik, de binnenhuisarchitect, opdrachtgever De Blije Werelt en Kelderman Bouw.
Kelderman Bouw wasverantwoordelijk voor de complete verbouw en nieuwbouw tot en met de benodigde installaties, de werktuigbouw en elektrotechniek. Begin maart 2001 werd met dit project gestart. De oplevering heeft op verzoek van de opdrachtgever eerder dan gepland plaatsgevonden. Het restaurant en aansluitende bargedeelte werd compleet vernieuwd, de diverse toiletgroepen aangepast en uitgebreid. Verder zijn de keuken en het restaurant sterk vergroot en naar achteren fors uitgebouwd.

Opleverfoto´s

16 (Custom).jpg
07 (Custom).GIF
01 (Custom).jpg

error: Deze inhoud is beschermd