De Musketon – Utrecht

Sociaal Cultureel Centrum

Status project: opgeleverd 2006

Bij de verbouwing van het Sociaal Cultureel Centrum De Musketon werd een grote mate van flexibiliteit gevraagd van Kelderman Burgerbouw. Tijdens de werkzaamheden gingen alle activiteiten van de gebruiker van het pand gewoon door. Het gebouw heeft een grote metamorfose ondergaan. Er heeft nieuwbouw plaatsgevonden van de hoofdentree.
De oude hoofdentree is verbouwd, er zijn inpandig kantoren gerealiseerd, de plafonds zijn vernieuwd, waaronder houten plafonds (zie cirkel op foto’s) en in het verbouwde gedeelte is marmoleum gelegd. Verder zijn de sanitaire ruimtes onder handen genomen, tevens zijn er twee douches bijgebouwd. De balie heeft ook een facelift gehad.

idCL758.jpg
idCL757.jpg
idCL756.jpg
idCL755.jpg
idCL754.jpg
idCL753.jpg
idCL752.jpg
idCL751.jpg
idCL750.jpg
idCL749.jpg
idCL748.jpg
idCL747.jpg
error: Deze inhoud is beschermd