Nieuwbouw 11 stijlvolle woningen Altum – Veenendaal

In opdracht van Opus projecten heeft Kelderman Bouw 11 stijlvolle woningen [bestaande uit 2 eindwoningen en 9 tussenwoningen] in Veenendaal-Oost (deelplan Veenderij, Eiland G) gerealiseerd. Door verschillende hoogtes en voorgevelsprongen is een sfeervol dorpsbeeld ontstaan. De woningen zijn aan het water gelegen en omgeven door veel groen.

Status project: opgeleverd 2018

Woningen
De woningen zijn ruim opgezet, duurzaam en hebben een moderne uitstraling. Door de boksprong in het midden van de woningen en verscheidenheid van stenen zijn drie afzonderlijke blokken gevormd. Door kaders rondom de ramen, rollagen en een wisseling in goothoogte en dakvorm is er een dorpsachtige, maar eigentijdse sfeer gecreëerd. Materialen van hoogwaardige kwaliteit zijn toegepast in de woningen, zoals robuust gebakken stenen, keramische dakpannen en PV-panelen.

Duurzaamheid
Duurzaamheid staat centraal. Een cv-installatie en radiatoren zijn niet nodig. De woningen zijn aangesloten op het duurzame energiesysteem van DEVO. Dit systeem bestaat uit verschillende elementen, die zich eigenlijk grotendeels buiten de woning bevinden.

Het hart van het systeem is het Energiehuis waar de warmtepompen en de warmtekrachtcentrale zijn gehuisvest. Het Energiehuis ligt nabij de fietstunnel onder de Rondweg-Oost. Het bijzondere aan dit systeem is dat via de leidingen van het distributiesysteem de warmte en zelfs koeling gedistribueerd wordt naar de woningen. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming. Dit biedt veel indelingsvrijheid voor de inrichting. Vloerverwarming verwarmt de ruimtes gelijkmatig en geeft een behaaglijk gevoel.

 

Artist Impressions

 

 

 

 

 

 

 

Opleverfoto’s

IMG_2100 (Custom).jpg
IMG_2103 (Custom).jpg
IMG_2096 (Custom).jpg
IMG_2095 (Custom).jpg
IMG_2098 (Custom).jpg
IMG_2099 (Custom).jpg
IMG_2097 (Custom).jpg
IMG_2087 (Custom).jpg
IMG_2088 (Custom).jpg
IMG_2094 (Custom).jpg
IMG_2102 (Custom).jpg
IMG_2093 (Custom).jpg
IMG_2089 (Custom).jpg
IMG_2086 (Custom).jpg
IMG_2091 (Custom).jpg
IMG_2104 (Custom).jpg
IMG_2101 (Custom).jpg
IMG_2092 (Custom).jpg
IMG_2085 (Custom).jpg

Nieuwsbrieven bij dit project:

Nieuwsberichten bij dit project:

error: Deze inhoud is beschermd