Nieuwbouw 16 woningen Court 16 – Veenendaal

Wederom heeft Kelderman Bouw, in opdracht van Opus Projecten, een stijlvol kleinschalig project in Veenendaal-Oost gerealiseerd. Betaalbaar wonen in de mooie deelwijk De Hoven: een gezellige, kindvriendelijke buurt met een dorps karakter.

Status project: opgeleverd 2016

Alle belangrijke voorzieningen, zoals een gezondheidscentrum, kinderopvang, scholen, sportfaciliteiten en een kerk bevinden zich binnen handbereik. Op termijn wordt dit aangevuld met een winkelcentrum.

Stijlvol
De architectuur van de hofwoningen met berging is tijdloos. Door de dakoverstekken en het gebruik van robuuste materialen hebben de woningen een sierlijke uitstraling.

De woningen werden voorzien van een praktische indeling. Enkele hoekwoningen hebben zelfs standaard 4 slaapkamers. Maar ook de overige 14 woningen hadden de mogelijkheid om een vierde of zelfs vijfde slaapkamer te creëren.

Duurzaamheid
De woningen zijn aangesloten op een milieuvriendelijke installatie die een cv-ketel en radiatoren overbodig maakt. Een innovatief systeem voor warmte- en koudopslag houdt de woningen altijd op de juiste temperatuur.

Wensen
Kopers hadden de mogelijkheid om de woning volledig naar hun wensen aan te passen. Een uitbouw van 1,2 of zelfs 2,4 meter, openslaande deuren of een dakkapel behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Artist Impressions


Opleverfoto’s

Veenendaal_Bosmahof_6159 (Custom).jpg
Veenendaal_Bosmahof_6155 (Custom).jpg
Veenendaal_Bosmahof_6146 (Custom).jpg
Veenendaal_Bosmahof_6125 (Custom).jpg
Veenendaal_Bosmahof_6124 (Custom).jpg
Veenendaal_Bosmahof_6122 (Custom).jpg
115-20141019-Ren-Impressie6 (2) (Custom).jpg

 

Nieuwsbrieven:

20160203 Niewsbrief 3 Court 16 voorkant KLEIN

Voorkant JPEG - klein format

error: Deze inhoud is beschermd