Nieuwbouw 20 betaalbare appartementen – Ede

Op de voormalige locatie van het Dulon College aan de Reehorsterweg in Ede is Kelderman druk doende met de ontwikkeling van 20 betaalbare koopappartementen. Het industriële gebied rondom deze weg is in de loop der jaren getransformeerd tot een gemêleerde en bloeiende woonwijk.

Status: in ontwikkeling

De architectuur is in handen van Egbert van Dijk architecten. In dit plan is ervoor gekozen om het appartementencomplex aan te laten sluiten op de fraaie bestaande bebouwing. De architectuur is ingetogen en het complex oogt als mooie rijwoningen.  De 20 drie-kamer-appartementen, met een grootte van gemiddeld 50m2 GBO, worden verdeeld over drie woonlagen. Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats. Met het oog op lage verbruikslasten worden de appartementen extra energiezuinig uitgevoerd.

Om deze ontwikkeling te verwezenlijken zijn alle omwonenden inmiddels op de hoogte gesteld van de nieuwe plannen en wordt de bestemmingsplanprocedure in gang gezet. Naar verwachting start de verkoop in september 2020 en zal Kelderman Bouw begin 2021 van start kunnen gaan met de realisatie.

Meer informatie?

Wij ontvangen uw vraag graag per e-mail: info@keldermanbouw.nl

error: Deze inhoud is beschermd