Nieuwbouw 28 woningen NINOX op Enka – Ede

Kelderman heeft van de Grondbank Bennekom grond aangekocht voor de bouw van 28 woningen. De ontwikkeling van dit plan zal zij samen met LATEI uit Amersfoort oppakken. Deze nieuwbouwwoningen passen binnen de huidige marktbehoefte en worden energieneutraal gebouwd. Het project bestaat uit 15 rijwoningen, 12 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. Geesink Weusten Architecten verzorgt het ontwerp.

Status project: in voorbereiding / in verkoop

POPULAIRE WIJK
Enka is een populaire wijk in Ede, enerzijds komt dit door mooie ligging vlakbij natuur en bos, anderzijds door centrale ligging, het historische karakter en de oude gebouwen. Zo zijn Enka en ook het voormalig Kazerneterrein geliefde woonwijken.

BURGERPARTICIPATIE
Zoals aangegeven wordt de ontwikkeling met LATEI opgepakt. Met dit bedrijf heeft Kelderman een buitengewoon plezierige samenwerking, waarin kennis en kunde worden gebundeld.

Beide hebben ruime ervaringen met de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten. De insteek is om in een zo vroeg mogelijk stadium van dit ontwikkeltraject burgers te betrekken. In workshopachtige settingen zal er aan Edenaren naar hun mening worden gevraagd om de plannen nog meer aan te sluiten op de specifieke woonwensen van kopers.

Meer informatie? Bezoek de website van Ninox op Enka!

 

 

Verkopend makelaar

Ditters Makelaars

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten bij dit project: