Nieuwbouw 29 woningen en restauratie bestaande hal Record – Velp

In het hart van Velp zal Kelderman Bouw in opdracht van De Bunte Vastgoed uit Ede de nieuwbouw van 29 woningen (bestaande uit vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen) en de restauratie van de bestaande hal realiseren. De Bunte ontwikkelde een unieke woonlocatie waarbij de historische kenmerken van de Record Metaalwarenfabriek worden behouden. Een uitdaging voor Weusten Liedenbaum Architecten uit Arnhem. Zij hebben in het schitterend ontwerp de oude historische en beeldbepalende kenmerken laten terugkeren.

Status: in voorbereiding

Dichtbij de levendige stad Arnhem ligt Velp. Een van oorsprong agrarisch dorp wat inmiddels is uitgegroeid naar bijna 20.000 inwoners. Bij de ontwikkeling van dit plan is ervoor gekozen om de historische sfeer te behouden en uiteraard de moderne technieken van nu toe te passen. In het hart van het project wordt een groen park aangelegd, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

De woningen zijn verschillend van opzet, wat duidelijk is terug te zien in het speelse en gevarieerde ontwerp. Door de variatie aan kleur en materialen, stoere industriële details en markante schaal- en sheddaken krijgt elk woonblok een uniek karakter.

Meer informatie?
Bezoek de projectwebsite!

Artist Impressions

error: Deze inhoud is beschermd