Nieuwbouw 45 woningen Rengerswetering – Bunschoten

Een sfeervol dorp, karakteristieke woningen, nostalgische straatjes, een bottenwerf en natuurlijk niet te vergeten de bekende havens; dat is Bunschoten!

Status project: opgeleverd 2017

Rengerswetering is de nieuwe uitbreidingswijk van Bunschoten en gelegen aan de zuidoostzijde van deze gemeente. In deze wijk zullen ongeveer 1600 woningen verrijzen met daarbij voorzieningen als een brede school, kerk en een winkelvoorzieningen. De bouw van dit gebied is in volle gang en een groot deel van de woningen is al opgeleverd.

De woningen zijn gerealiseerd op wooneilanden, die elk een eigen woonsfeer creëren. Geesink Weusten is erin geslaagd om op artistieke wijze de afwisseling van het oude dorp te laten reflecteren in de luxe nieuwbouwwoningen. De woningen hebben een eigen karakter en door de diversiteit in architectuur krijgt elk eiland een geheel eigen sfeer.  

In opdracht van een vaste opdrachtgever, De Bunte Vastgoed uit Ede, heeft Kelderman Bouw dit project gerealiseerd.

De woningen bestaan uit een mix van vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen. Ze zijn gelegen aan het water en grenzen aan de groene as van Rengerswetering.

Artist impressions

  

Opleverfoto’s
Bunschoten_Rengerswetering_Bloemkamp-6180 (Custom).jpg
Bunschoten_Rengerswetering_Bloemkamp-6178 (Custom).jpg
Bunschoten_Rengerswetering_Bloemkamp-6172 (Custom).jpg
Bunschoten_Rengerswetering_Bloemkamp-6170 (Custom).jpg
Bunschoten_Rengerswetering_Bloemkamp-6167 (Custom).jpg

 

Nieuwsbrieven bij dit project:

error: Deze inhoud is beschermd