Nieuwbouw 30 woningen Carte Blanche Pionierkwartier – Veenendaal

Middenin Veenendaal, vlakbij het gezellige centrum ligt het Pionierkwartier in het Stationskwartier. In opdracht van een van de terugkerende opdrachtgever, te weten Latei Projectontwikkeling, gaat Kelderman Bouw de realisatie van 30 woningen Carte Blanche Pionierkwartier verzorgen.

Status: in voorbereiding / in verkoop

Uniek aan dit project is dat kopers zelf kunnen kiezen voor een architectuurstijl, de indeling van de woning als ook de afmeting van de breedte van de woning. Dit project wordt opgesplitst in 2 fases, van elk 15 woningen. Er is keuze uit twee woningtypen: een tussenwoning en eindwoning. LATEI biedt huizenkopers de gelegenheid om zelf te bepalen hoe hun woning eruit komt te zien, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant.

Elk van de dertig woningen in Carte Blanche wordt samengesteld naar de smaak van de toekomstige bewoners. Er kan een keuze worden gemaakt uit maar liefst drie eigentijdse architectuurstijlen (ontwerp door Architectenbureau Inbo): 

  • Stedelijk
    Voor deze stijl heeft de architect zich duidelijk laten inspireren door het straatbeeld dat je in veel Hollandse binnensteden tegenkomt: imposante herenhuizen met statige gevels en hoge, smalle raampartijen.
  • Industrieel
    Met hun hoge dubbele ramen en enorme luiken doen de woningen in de industriële stijl denken aan de pakhuizen die je langs de Amsterdamse grachten ziet staan.
 
  • Modern
    Eigenwijs en eigentijds. Zo kunnen we de gevels binnen de moderne architectuurstijl gerust noemen. De architect heeft twee variaties ontworpen waarbij grote en kleinere ramen voor een speels gevelbeeld zorgen.

Meer informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met een van de verkopend makelaars of bezoek de projectsite:

vastgoed-concept

carteblanche-pionierkwartier