Nieuwbouw 34 woningen Op Zuid – Scherpenzeel

In opdracht van LATEI uit Amersfoort zal Kelderman Bouw 34 woningen realiseren op het Heijhorstterrein in Scherpenzeel. De 34 woningen van Op Zuid liggen in het gebied de Heijhorst Zuid, op het terrein van de voormalige Kwekerij Stuivenberg in Scherpenzeel. Op Zuid wordt een prachtig leefgebied met voldoende parkeerplaatsen, groen en water.

Status project: in verkoop

Het concept stedenbouwkundig plan bevat 34 woningen in verschillende prijscategorieën en typen.  Rug-aan-rug woningen, rij- en hoekwoningen, twee onder een kapwoningen en vrijstaande woningen.

Scherpenzeel
Scherpenzeel is een karakteristiek, groen dorp dat ligt in het uiterste zuidwesten van de Gelderse Vallei. Scherpenzeel ligt zeer gunstig in het midden van Nederland en grenst aan de gemeenten Woudenberg, Renswoude en Barneveld. Scherpenzeel heeft een gezellige dorpskern met goede winkelvoorzieningen en prachtige historische gebouwen, zoals kasteel Huize Scherpenzeel en het Koetshuis.

Samen ontwikkelen
Op Zuid ontwikkelt LATEI samen met de consument. Alleen door met potentiële bewoners van Op Zuid in gesprek te gaan kan achterhaalt worden wat de woonwensen zijn. Door middel van een uitgebreide online enquête heeft LATEI geïnteresseerden vanaf het eerste uur gevraagd naar hun woonwensen.

Maar zij gaan veel verder dan dat! Zo organiseert LATEI een workshop waarbij geïnteresseerden de kans krijgen om hun woonwensen aan te geven door te discussiëren in groepjes. In de workshop worden o.a. de architectuur, het materiaal, de plattegronden en opties gepresenteerd en besproken. Na de workshop worden de woonwensen zoveel als mogelijk in het ontwerp verwerkt.

Meer informatie:

                                                                       

 

 

 

 

Artist Impressions:

error: Deze inhoud is beschermd