Nieuwbouw 7 vrijstaande woningen BuytenVeen – Veenendaal

Een fraai nieuwbouwproject wat door Kelderman Bouw in opdracht van LATEI uit Amersfoort is gerealiseerd. 7 vrijstaande woningen in de mooie groene omgeving van De Erven (Veenendaal-Oost), waarbij de koper de luxe had om te kiezen uit een woning met twee of drie verdiepingen.

Status project: opgeleverd 2017

impr 2laags lowres

Het ontwerp komt uit handen van Hans Been Architecten uit Amerongen. De indeling van de woning met twee verdiepingen bestaat uit een ruime woonkamer, een open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Tevens is een vrijstaande garage met oprit gerealiseerd. De indeling van de variant met drie verdiepingen is voorzien van drie slaapkamers en een royale zolder (met de mogelijkheid om hier een tweede badkamer te realiseren) en eveneens een vrijstaande garage.

Door herverdeling van de ruimtes of door uitbouw is het mogelijk om deze woningen een levensloopbestendige functie te geven. Een slaapkamer op de begane grond behoort hierdoor tot de mogelijkheden.

Duurzaamheid staat centraal bij de bouw van deze nieuwbouwwijk. De woningen zijn aangesloten op het duurzame energiesysteem van DEVO. Dit systeem bestaat uit verschillende elementen, die zich eigenlijk grotendeels buiten de woning bevinden. Het hart van het systeem is het Energiehuis waar de warmtepompen en de warmtekrachtcentrale zijn gehuisvest. Het Energiehuis ligt nabij de fietstunnel onder de Rondweg-Oost. Het bijzondere aan dit systeem is dat via de leidingen van het distributiesysteem de warmte en zelfs koeling gedistribueerd wordt naar de woningen. 

impr1 3laags lowres

 

 

 

Logo

 

 

 

Artist impressions


impr2a 3laags lowres impr1 3laags lowres   impr 2laags lowres

 

 

 

Actuele foto’s – augustus 2017

100811 (Custom).jpg
100743 (Custom).jpg
100602 (Custom).jpg
20170829_091023 (Custom).jpg
20170829_091003 (Custom).jpg
101731 (Custom).jpg
101814 (Custom).jpg
131518 (Custom).jpg
161946 (Custom).jpg
162007 (Custom).jpg
162045 (Custom).jpg
162103 (Custom).jpg
162144 (Custom).jpg
162152 (Custom).jpg
162213 (Custom).jpg
kopie1 (Custom).jpg
kopie4origineel (Custom).jpg
kopie5origineel (Custom).jpg
101710 (Custom).jpg

Volg hier het bouwproces vanaf het ontwerp tot en met de oplevering

20170531_080623 (Custom).jpg
20170531_080608 (Custom).jpg
20170829_091153 (Custom).jpg
20170829_091142 (Custom).jpg
20170829_091124 (Custom).jpg
20170829_091102 (Custom).jpg
20170829_091038 (Custom).jpg
20170829_091023 (Custom).jpg
20170829_091003 (Custom).jpg
DSC07204 (Custom) - kopie.JPG
DSC07205 (Custom) - kopie.JPG
DSC07212 (Custom).JPG
DSC07213 (Custom).JPG
DSC07214 (Custom).JPG
DSC07215 (Custom).JPG
DSC07216 (Custom).JPG
DSC07218 (Custom).JPG
DSC07220 (Custom).JPG
DSC07221 (Custom).JPG
DSC07222 (Custom).JPG
DSC07223 (Custom).JPG
DSC07204 (Custom).JPG
DSC07205 (Custom).JPG
DSC07206 (Custom).JPG
DSC07207 (Custom).JPG
DSC07208 (Custom).JPG
DSC07209 (Custom).JPG
DSC07210 (Custom).JPG
DSC07211 (Custom).JPG
DSC07203 (Custom) - kopie.JPG
DSC07202 (Custom) - kopie.JPG
DSC07201 (Custom) - kopie.JPG
DSC07200 (Custom) - kopie.JPG
DSC07199 (Custom) - kopie.JPG
DSC07197 (Custom) - kopie.JPG
DSC07198 (Custom) - kopie.JPG
20170531_082450 (Custom).jpg
20170531_082335 (Custom).jpg
20170531_082311 (Custom).jpg
20170531_082255 (Custom).jpg
20170531_082158 (Custom).jpg
20170531_082147 (Custom).jpg
20170531_082058 (Custom).jpg
20170531_082027 (Custom).jpg
20170531_081950 (Custom).jpg
20170531_081826 (Custom).jpg
DSC07194 (Custom) - kopie.JPG
20170829_092213 (Custom).jpg
20170829_091451 (Custom).jpg
20170829_091333 (Custom).jpg
20170829_091320 (Custom).jpg
20170531_081301 (Custom).jpg
20170531_081753 (Custom).jpg
20170531_081740 (Custom).jpg
20170531_081515 (Custom).jpg
20170531_081536 (Custom).jpg
20170531_081504 (Custom).jpg
20170531_081354 (Custom).jpg
20170531_081326 (Custom).jpg
20170531_081246 (Custom).jpg
20170531_081203 (Custom).jpg
20170531_081021 (Custom).jpg
20170531_080814 (Custom).jpg
20170531_080748 (Custom).jpg
20170531_080737 (Custom).jpg
20170531_080657 (Custom).jpg
20170531_080642 (Custom).jpg
DSC06888 (Custom).JPG
DSC06889 (Custom).JPG
DSC06890 (Custom).JPG
DSC06886 (Custom).JPG
DSC06893 (Custom).JPG
DSC06894 (Custom).JPG
DSC06895 (Custom).JPG
DSC06875 (Custom).JPG
DSC06878 (Custom).JPG
DSC06880 (Custom).JPG
DSC06883 (Custom).JPG
DSC06884 (Custom).JPG
DSC05127.jpg
DSC05128.jpg
DSC05131.jpg
DSC05132.jpg
DSC05134.jpg
DSC05135.jpg
DSC05785.jpg
DSC05788.jpg
DSC05789.jpg
DSC05790.jpg
DSC05791.jpg
DSC05792.jpg
DSC05793.jpg
DSC05794.jpg
DSC05797.jpg
DSC05800.jpg
DSC05801.jpg
DSC05802.jpg
DSC06077.jpg
DSC06081.jpg
DSC06082.jpg
DSC06083.jpg
DSC06084.jpg
DSC06087.jpg
DSC06095.jpg
DSC06096.jpg
DSC06097.jpg
DSC06099.jpg
DSC06100.jpg
DSC06102.jpg

Nieuwsbrieven bij dit project: