Nieuwbouw 8 woningen Dirkjeserf – Wekerom

In Wekerom is de bouw gestart van een bijzonder mooi nieuwbouwplan: Dirkjeserf. Op de plek waar ooit Dirkje van Lagen haar boerderij had, verrijzen nu 34 koopwoningen in prijsklassen van € 170.000,- tot € 300.000,- v.o.n. Het project bestaat uit verschillende fases, te beginnen met fase 1: de bouw van 4 woningen. Door de overweldigende belangstelling is er direct gestart met de verkoop van fase 2: eveneens bestaande uit vier woningen. Alle 8 woningen zijn inmiddels verkocht!

Status project: opgeleverd 2013

 

De woningen liggen binnen de bebouwde kom van Wekerom, maar voelen door hun landelijke omgeving toch helemaal als ‘buiten’. Met recht een buitenkans voor starters en doorstromers die graag in Wekerom wonen! Het bijzondere aan de woningen is niet alleen de aantrekkelijke prijsstelling en fraaie architectuur maar ook de grote mate van keuzevrijheid is ronduit uniek.
Waar het bouwproces dit toelaat mogen kopers zelf hun persoonlijke wensen invullen. Het is mogelijk om de woning geheel of gedeeltelijk casco te laten opleveren en zo zelf aan de slag te gaan. Zo wordt het nog meer je eigen (t)huis! Natuurlijk kun je ook de volledige bouw aan de aannemer overlaten.

Opleverfoto’s & Artist Impressions

_MG_7020 (Custom).jpg
_MG_7014 (Custom).jpg
_MG_7011 (Custom).jpg
_MG_7009 (Custom).jpg
Situatieschets Dirkjeserf (Custom).JPG

Nieuwsbrieven:

 

 

 

 

 

 

error: Deze inhoud is beschermd