Woningcorporatie Stichting Mooiland – Ede

In opdracht van Stichting Mooiland heeft Kelderman Bouw (in bouwteam) de verbouw van een kantoorpand aan de Galileïlaan in Ede gerealiseerd.

Status project: opgeleverd 2011

In dit gebouw houdt Mooiland Vastgoed, een onderdeel van bovengenoemde stichting, kantoor met de directie, Raad van Bestuur en ondersteunende diensten. Mooiland Vastgoed bouwt goede en betaalbare huur– en koopwoningen, maatschappelijke voorzieningen, commerciële ruimten en zorgvastgoed.

Het bestaande kantoorpand is door Mooiland aangekocht en diende compleet opnieuw te worden ingericht. De specifieke wensen van de opdrachtgever werden verwerkt in een maakbaar plan. Zo kon Kelderman Bouw, om het pand meer uitstraling te geven, een nieuwe entree aan het bestaande pand realiseren. Verder bestonden de werkzaamheden uit het wijzigen van de huidige indeling, het plaatsen en vernieuwen van (glazen) binnenwanden, het vernieuwen van plafonds, vloerbedekkingen en het aanpassen van de centrale kern.

Het interieurvoorstel, een architectonisch hoogstandje, werd door A12 Architecten uitgevoerd. JWR Elektrotechniek verzorgde de elektrotechnische installaties. Het gebouw is voorzien van een WKO-installatie (Warmte Koud Opslag; dit is een techniek om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de grond en wordt gebruikt om gebouwen te verwarmen en/of te koelen).

Opleverfoto’s en artists impressions

YI8F1184.jpg
YI8F1177.jpg
YI8F1174.jpg
YI8F1174.jpg
YI8F1168.jpg
YI8F1166.jpg
YI8F1164.jpg
YI8F1154.jpg
YI8F1146.jpg
YI8F0713.jpg

 

error: Deze inhoud is beschermd