Skeletonster Kimberley Bos vindt partner in Kelderman Bouw

Geplaatst op 16 nov, 2018 in Kelderman Bouw, Nieuws | Geen reacties

De Edese skeletonster Kimberley Bos en Kelderman Bouw gaan samenwerken. Het Edese bouwbedrijf ondersteunt zijn sleeënde plaatsgenote in het komende winterseizoen. Daarin hoopt Bos opnieuw een stap in haar carrière te zetten, waarbij ze uiteindelijk de komende jaren de focus zal leggen op een nieuwe olympische deelname.

Bos, die vorig jaar als eerste Nederlandse skeletonster meedeed op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang en achtste werd, is blij met de samenwerking. ,,Via via kwam ik in contact met Kelderman Bouw en vanaf het begin was er een goede klik. Ik woon al in een huis dat door Kelderman is gebouwd, dus dat schiep natuurlijk direct een band”, vertelt ze. ,,Ik merkte dat sport een belangrijk thema is bij Kelderman en daar werd ik erg enthousiast van. Deze steun en de support van bedrijven als Carl Denig, Metis IT en NOC*NSF stellen mij in staat om me de komende winter volledig te focussen op mijn sport. Ik hoef me geen zorgen te maken om geld. Dat is erg prettig.”

 

 

 

 

 

 

 

Hans Koopman, algemeen directeur van Kelderman Groep, is eveneens enthousiast over de samenwerking. ,,Als bedrijf investeren we in sport, omdat het verbroedert en goed is voor de gezondheid. Daarom ondersteunen we al geruime tijd jonge sporters bij het verwezenlijken van hun droom. Ik weet inmiddels dat het voor beoefenaars van minder populaire sporten geen vetpot is, dus dragen we graag een steentje bij om een plaatsgenote haar Olympische droom te laten verwezenlijken.”