Start verkoop De Groene Zoom fase 2

Geplaatst op 11 dec, 2013 in Diversen, Kelderman Bouw, Nieuws | Geen reacties

Op dinsdag 10 december aanstaande start de verkoop van fase 2 van het nieuwbouwproject De Groene Zoom in Veenendaal-oost. Van 18.00 – 20.00 uur kunnen geïnteresseerden in het i-centrum Veenendaal-oost (Van Essenlaan 1 te Veenendaal) kennismaken met deze 8 twee-onder-een-kapwoningen.

De woningen worden gebouwd in buurtschap De Erven, dat grenst aan de blijvende natuurzone de Groene Grens. Maar ook faciliteiten als scholen, kinderopvang en gezondheidscentrum zorgen voor een prettig woonklimaat.

Kenmerkend is de karakteristieke en sprekende uitstraling van de woningen. Iedere woning beschikt over drie slaapkamers, een zolder, een privacyrijke tuin, een garage en een royale oprit om twee auto’s te parkeren.

AGT Vastgoed en Kelderman Bouw delen de filosofie dat een woning geen standaard product is. Daarom hebben de kopers de mogelijkheid om de woning volledig naar al hun wensen aan te passen.

Een twee-onder-een-kapwoning koopt u al vanaf € 272.500,= v.o.n.

Een ander bijzonder aspect is dat de woningen zijn aangesloten op het duurzame energiesysteem van DEVO. Dit systeem zorgt ervoor dat via de leidingen van het distributiesysteem de warmte en zelfs koeling gedistribueerd wordt naar de woningen. Zo zijn de woningen ’s winters heerlijk verwarmd en in de zomer aangenaam koel. Het hart van het systeem is het Energiehuis waar de warmtepompen en de warmtekrachtcentrale zijn gehuisvest.

Het Energiehuis ligt nabij de fietstunnel onder de Rondweg-oost. Een bijkomend voordeel is dat er in de woningen geen radiatoren worden geplaatst, wat weer extra indelingsvrijheid biedt.

Informatie
Voor meer informatie over De Groene Zoom verwijzen wij u naar www.degroenezoom2.nl. U kunt ook contact opnemen met de verkopende makelaars, te weten:

  • Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars T (0318) 52 41 23
  • Breunissen Makelaars T (0317) 42 56 00