Succesvolle verkoop ‘De Groene Zoom’

Geplaatst op 27 jan, 2012 in Vastgoed Ontwikkeling | Geen reacties

Het nieuwbouwproject ‘De Groene Zoom’ in Veenendaal-Oost kent een vliegende start. Van de eerste fase, die bestaat uit de bouw van tien woningen, zijn er al acht verkocht. Projectontwikkelaar AGT Vastgoed start daarom nu ook met de verkoop van de tweede fase. Hierbij gaat het om vier twee-onder-één-kap woningen.

De Groene Zoom bestaat in totaal uit achttien woningen. Deze verrijzen aan De Groene Grens, een blijvend groene natuurzone. De woningen liggen bovendien gunstig ten opzichte van het buurtschap De Ontmoeting waar een groot aantal voorzieningen komen.

Directeur Hans Koopman van Kelderman Bouw, het aannemersbedrijf dat de bouw van de woningen realiseert, heeft wel een verklaring voor het succes. ‘Deze woningen hebben een mooie bouwstijl die veel mensen aanspreekt. De huizen liggen mooi, zijn ruim en hebben een gunstige tuinligging. Daarbij zijn de woningen heel reëel geprijsd. Daar is in deze markt vraag naar.’

Enthousiast
Cees-Jan en Jolanda van Beek waren direct enthousiast over dit project. Zij lieten hun oog vallen op een drie-onder-een-kap woning. ‘We wilden graag een wat ruimere woning met een garage. Dit project vonden we direct al heel mooi. De bouwstijl in combinatie met de dieporanje stenen vinden we heel leuk.’ Maar zij waren niet de enigen; liefst 23 mensen hadden zich voor deze woningen ingeschreven. Het echtpaar Van Beek kwam tijdens de loting onder leiding van notaris P.M. Vinke van Vinke Van der Veer Notarissen als één van de gelukkigen uit de bus.

 

Toch moesten Cees-Jan en Jolanda van Beek even goed nadenken voordat zij de stap namen. ‘We zaten wel met de vraag of we ons eigen huis zouden kunnen verkopen.’ Ze hakten de knoop door. ‘Tot aan de oplevering zouden we nog zo’n anderhalf jaar hebben om onze huidige woning te verkopen. Dat durfden we wel aan.’ Maar gelukkig hoefden Cees-Jan en Jolanda van Beek niet zo lang te wachten. Binnen een week had Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars hun huidige woning tegen een goede prijs verkocht. ‘Dat is heel erg prettig, natuurlijk. Nu kunnen we ons zonder zorgen op ons nieuwe huis richten.’

error: Deze inhoud is beschermd