Tien woningen ‘De Groene Zoom’ opgeleverd – Veenendaalse Krant 22 mei 2013

Geplaatst op 24 mei, 2013 in Kelderman Bouw, Nieuws | Geen reacties
De Edese aannemer Kelderman Bouw heeft tien woningen van de eerste fase van het project ‘De Groene Zoom’ in Veenendaal-Oost opgeleverd. Deze scherp geprijsde starterswoningen, ontwikkeld door De Wageningse Eng Beheer, werden vorig jaar razendsnel verkocht.

De eerste fase van het project ‘De Groene Zoom’ bestaat uit tien solide eengezinswoningen met veel ruimte, kenmerkende stenen en een dakoverstek. Een bijzonder aspect aan dit project is dat de erfgrenzen en erfafscheidingen al in het plan waren opgenomen.

Volgens Pascal Arts, directeur van Kelderman Bouw, is het enthousiasme van de bewoners groot. ‘We merkten tijdens de bouw dat de sfeer erg goed is. Het ziet er ook allemaal mooi uit en de ligging in de groene omgeving is ideaal.’ De aannemer heeft zelf ook een actieve bijdrage geleverd aan het groene karakter. Met het poten van groene laurierbomen door een aantal kinderen van de kopers werd vorig jaar symbolisch het startsein voor de bouw gegeven. Deze bomen krijgen een plekje op de kavels van de kopers.

error: Deze inhoud is beschermd