Wij informeerden u al eerder over dit mooie project. Gelegen in een natuurrijk gebied en toch centraal. In onze ogen een unieke combinatie voor comfortabel wonen. Uniek omdat dit project geen 13 in het dozijn-project is, maar omdat er aandacht is besteed aan bijzondere woningbouw die wellicht niet een typische Edese-stijl heeft, maar juist een aparte stijl waar (de Edese) potentiële kopers behoefte aan hebben. En dat wij hier niet alleen zo over denken blijkt wel uit de grote interesse die er voor dit project is. Graag geven wij u een korte update van dit project wat is opgedeeld in drie bouwvlekken. 

32 woningen Park- en Veldkwartier en CPO Pleisteroord

Stand verkoop: alle woningen zijn verkocht

Onze vakmensen zijn momenteel volop bezig met de ruwbouwfase van dit project en de bouw vordert dan ook gestaag. Mooi om te zien dat de contouren al zichtbaar worden. De Bouw wordt gefaseerd uitgevoerd. Dit wil zeggen dat er per discipline aan een blok woningen wordt gewerkt. Zo is bijvoorbeeld bij de ene woning de ruwbouw in volle gang en bij de andere woning is het metselwerk gestart.

In november gaf wethouder Johan Weijland onder ijzige omstandigheden een feestelijk startsein voor de bouw! Volgens de wethouder is het uniek dat er op zo’n mooie locatie ruimte wordt gemaakt voor woningbouw.

Foto’s officiële handeling
7 november 2017

Laatste dronebeelden (klik op de afbeelding)

 

30 appartementen Bloemkwartier
Stand verkoop: 29 appartementen verkocht, één in optie.

Halverwege maart werd de start gemaakt met de bouw van deze 30 luxe appartementen, die uitblinken in ruimte, licht en comfort. Het nieuwbouwcomplex heeft een sfeervol atrium als centraal punt en bestaat uit 3 woonlagen met op elke verdieping 10 appartementen. Zodra het kelderdek gelegd is zal ook hier samen met de kopers een feestelijke handeling plaatsvinden. Maar ook rondom het pand werd er hard gewerkt. Mooi om te zien dat de naastgelegen monumentale panden van Woonstede nu ook gerestaureerd worden zodat er straks bij de oplevering van onze appartementen een mooi afgerond geheel is ontstaan.

 

50 woningen Bos- en Heidekwartier
Stand verkoop: alle woningen verkocht.

Op 1 februari jl. startte de verkoop van 37 koopwoningen en 13 huurwoningen. Een gevarieerd aanbod van betaalbaar tot bijzonder wonen. En dat was een zeer succesvolle avond, de animo voor dit project was enorm en hebben onze verwachtingen overtroffen. Alle woningen zijn meerdere keren overschreven. Momenteel is Domicilie makelaars bezig om alle verkoopgesprekken af te ronden. Naar verwachting start de bouw in juni van dit jaar, dit is echter afhankelijk van het moment waarop de gemeente gereed is met het bouwrijp maken van de grond.

 

error: Deze inhoud is beschermd