Veel belangstelling nieuwbouwwoningen Wekerom

Geplaatst op 14 dec, 2012 in Vastgoed Ontwikkeling | Geen reacties
EDE-De verkoop van de eerste vier woningen in de nieuwe woonwijk Dirkjeserf in Wekerom is maandagavond zeer succesvol van start gegaan. De belangstelling voor deze woningen, die worden ontwikkeld door Arcea Ontwikkeling, een zusterbedrijf van Kelderman Bouw uit Ede, was erg groot.

Het Dorpshuis in Wekerom stroomde maandagavond 3 december vol met mensen die geïnteresseerd zijn in een woning op Dirkjeserf. Zij konden zich inschrijven voor de eerste vier woningen; de loting vindt plaats op 10 december. Wie wordt uitgeloot, hoeft nog niet te treuren. De komende maanden komen er nog dertig woningen in de verkoop. Hans Koopman van Arca Ontwikkeling is verheugd over de grote belangstelling. ,,Met ons aanbod maken we een koopwoning weer bereikbaar voor starters in Wekerom. We realiseren hier complete woningen met drie slaapkamers vanaf 170.000 vrij op naam. Hiermee voorzien we duidelijk in een behoefte.

Kenmerkend is bovendien dat er veel mogelijkheden zijn om de woning naar eigen wens te vervolmaken. ‘Ook is het mogelijk om de woning geheel of gedeeltelijk casco te laten opleveren en zo zelf aan de slag te gaan.”

De woningen verrijzen op Dirkjeserf, het gebied dat is vernoemd naar Dirkje van Lagen die hier jarenlang in de boerderij heeft gewoond. Ze was een bekende verschijning in het dorp en heeft bij haar overlijden de boerderij en erf nagelaten aan de gemeente Ede.

Meer informatie over de nieuwbouwplannen in Wekerom is te vinden op: www.dirkjeserf.nl

error: Deze inhoud is beschermd