Vlaggen markeren hoogste punt Next Level 2.0-woningen – Veenendaalse Krant

Geplaatst op 17 mei, 2013 in Kelderman Bouw, Nieuws | Geen reacties
Met het plaatsen van vlaggen hebben de jongste toekomstige bewoners van 13 woningen in het deelgebied De Erven in Veenendaal-Oost het hoogste punt van de bouw gemarkeerd. De kinderen werden omhoog getakeld door middel van een kraan zodat ze de vlaggen op het dak konden zetten.

De 13 zogeheten ‘Next Level 2.0 woningen’, die worden gebouwd door Kelderman Bouw uit Ede, werden in een heel korte tijd verkocht. Het gaat om eengezinswoningen die in twee rijen worden gebouwd en bij uitstek geschikt zijn voor starters op de woningmarkt. De woningen zijn ontworpen door MIX Architectuur uit Ede en worden compleet afgewerkt, zelfs inclusief speciaal ontworpen erfafscheidingen aan de voorzijde. Deze woningen profiteren bovendien van een collectief duurzaam energiesysteem dat ‘s winters verwarmt en ‘s zomers koelt.  

Volgens Pascal Arts, directeur bij Kelderman Bouw, verloopt de bouw soepel. ‘We verwachten dat de eerste woningen rond de zomervakantie worden opgeleverd.’ Volgens Arts is de betrokkenheid van de toekomstige bewoners bij het project erg groot. ‘Via social media blijven de bewoners op de hoogte van hun nieuwe woonomgeving. Ook de viering van het hoogste punt was een mooi moment om wat nader met elkaar kennis te maken.’

error: Deze inhoud is beschermd