Kelderman is momenteel drukdoende met de uitvoering van de nieuwbouw van 111 woningen in de Veenderij in Veenendaal-Oost.  Het project is in bouwteam met  Latei Projectontwikkeling uitgewerkt en dat heeft als meerwaarde dat de kennis en expertise van beide bedrijven kon worden toegepast.

Wooneiland D
Dit eiland wordt omringd door water, nabij het centrum gelegen met de natuur van de Groene Grens om de hoek. Het project bestaat uit twee fases; fase 1 uit 65 woningen en fase 2 uit 46 woningen. De woningen zijn verdeeld in 4 woningtypen, te weten 47 rij- en hoekwoningen, 10 geschakelde bungalows, 44 twee-onder-één-kapwoningen en 10 vrijstaande woningen.

Uniek aan dit project is dat er twee verschillende architectuurstijlen worden toegepast, een eigentijdse en een klassieke stijl. Doordat de gevels in vijf verschillende kleuren baksteen worden uitgevoerd, ontstaat er een gevarieerd straatbeeld.

Samen ontwikkelen
Bij het ontwerpen van dit project is er goed geluisterd naar de woonwensen van de toekomstige eilandmedebewoners. Zo werden er speciale workshops georganiseerd waar geïnteresseerden mee konden denken in de ontwerpfase. Hierdoor werden de woonvoorkeuren inzichtelijk. Discussies en stemrondes zorgden voor een uiteindelijk definitief ontwerp.

Maar, ook bij de aankoop van de woning heeft een koper veel keuzevrijheid. Zo kan men bijvoorbeeld bij de hoekrij- en rijhoekwoningen kiezen voor een badkamer aan de voorgevel of juist centraal in het midden van de eerste verdieping,  bij de bungalows voor een tweede badkamer op de eerste verdieping, bij de tweekappers voor een voor- of een zijentree en bijzijn de vrijstaande woningen is deze uit te breiden tot 7 kamers. Tot slot is er dus ook nog de keuze voor een eigentijdse of klassieke stijl.

Meer informatie?

 

 

 

 


Artists impressions