Karakter conceptwoning

In een tijd waarin de woningtekorten groot zijn, is de snelheid van bouwen cruciaal. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid ontwikkelde Kelderman met een aantal innovatieve partners de Karakter conceptwoning.

De Karakter conceptwoning combineert het beste van twee werelden: de kennis en expertise van de traditionele aannemer én de slimme technologie en onbegrensde mogelijkheden van vandaag. Door middel van digitale ondersteuning van het ontwerp- en bouwproces en prefabricage kunnen onze woningen al 80 dagen na ontgraven van de bouwput en het plaatsen van de palen worden opgeleverd.

keldermanbouw karakter vrijstaande woningen
keldermanbouw karakter regisseur en adviseur

Flexibiliteit

De woningen zijn comfortabel, duurzaam en onderhoudsarm en bieden tegelijkertijd veel veel flexibiliteit. Het gevelontwerp kan worden aangepast aan stedenbouwkundige randvoorwaarden en architectonische wensen. En met behulp van een slimme woonconfigurator kunnen toekomstige bewoners hun huis vervolmaken met bijvoorbeeld een extra uitbouw of andere wensen.

Aantrekkelijke prijs

Het spreekt voor zich dat de efficiënte werkwijze zich ook vertaalt in een aantrekkelijke prijs en inspeelt op de eis om circulair te bouwen. Daarom is dit concept bij uitstek ook geschikt voor bijvoorbeeld woningcorporaties die op een verantwoorde wijze snel werk willen maken van het nijpende woningtekort.

Benieuwd naar dit unieke concept?

Of maak een afspraak met onze acquisiteur Wout van de Kleut

keldermanbouw karakter compactwoning