Actueel

Nieuwbouw

‘We blijven graag met beide voeten op de grond’

‘Via een advertentie op Facebook zagen we dat er in Veenendaal-oost levensloopbe-stendige woningen zouden worden gebouwd. Die spraken ons direct aan. Wij zijn geen appartementen-mensen en willen graag met de voeten op de grond blijven.’

Lees meer

Kelderman in Beeld... | nieuwsbrief maart 2023

“Het kan toch niet zijn dat het alleen gaat om geld verdienen?” Dat is een citaat van voormalig DSM-topman Feike Sijbesma in een recente zaterdagkrant.

Lees meer

Kelderman Groep sluit zich aan bij De Veensche Businessclub!

Wat een mooi nieuws kunnen we melden. Kelderman Groep sluit zich aan bij De Veensche Businessclub!

Lees meer

Timmermannen gezocht!

Vind je het een uitdaging om een belangrijke bijdrage te leveren aan succesvolle projecten op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw? Heb je praktisch inzicht en staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Reageer dan vandaag nog, wij drinken graag een bakje koffie met jou!

Lees meer

Hoe ziet de werkdag eruit van meewerkend uitvoerder Jeroen?

Meewerkend uitvoerder Jeroen (26) kwam een aantal jaar geleden als stagiair binnen bij de Kelderman Groep. Na zijn stageperiode op kantoor, ging hij de bouwplaats op en daar sprong de vonk over voor het uitvoerdersvak.

Lees meer

Interview Peter Boelhouwer, hoogleraar Housing systems

'Ik ben van nature een optimistisch mens. Maar over de woningmarkt kan ik momenteel echt heel weinig positiefs zeggen.'

Lees meer

Voor het eerst een WK-medaille voor Kimberley Bos!

Het was een bloedstollende race in het Zwitserse Sankt Moritz… Op een honderdste seconde na loopt Kimberley het goud mis, maar wint wel zilver.

Lees meer
Nieuwbouw

Telefoontje bij sportschool startpunt voor nieuwbouwhuis

‘Ik was lekker aan het sporten, toen mijn telefoon ging. Normaal gesproken neem ik dan nooit op, maar nu maakte ik een uitzondering.

Lees meer