Actueel

'Bouwen dat lijkt toch echt de enige oplossing'

De woningmarkt ontploft. Ook in de regio Food Valley. Hoe erg is het en waar liggen de oplossingen? Vijf vragen aan Henk Jansen, financieel adviseur Ondernemen bij Rabobank Vallei en Rijn. Als hypotheekadviseur ervaart hij als geen ander hoe nijpend het tekort is.

Lees meer

Kimberley Bos uit het laagland is de rijzende ster van het ijskanaal

Skeletonster Kimberley Bos (28) staat eerste in het wereldbekerklassement. Op de Winterspelen is ze medaillekandidaat op deze voor Nederland onbekende tak van sport, waarbij je plat op een sleetje ligt en met je kin bijna op het ijs met ruim 120 kilometer naar de finish suist.

Lees meer

Nieuwsbrief Kelderman in Beeld... | december 2021

Positief getest | Het zijn verwarrende tijden. Zelfs het woord ‘positief’ heeft door de uitslagen van de coronatesten inmiddels een negatieve lading gekregen. Het is voor iedereen een uitdaging om zich door deze tijd heen te slaan.

Lees meer
Nieuwbouw

Bouwproject ’De Vijf op Enka’ opgeleverd

Van een klein, nauwelijks geïsoleerd appartement in Amsterdam naar een gloednieuwe vrijstaand-geschakelde woning in Ede. Die mooie stap maken Renee Verdoorn en haar vriend Wyko Rijnsburger. Ze kregen afgelopen donderdag de sleutel van hun huis dat deel uitmaakt van het kleinschalige project ‘De Vijf op Enka’.

Lees meer

Kimberley Bos de leiding in World Cup na Altenberg

Kimberley is de nieuwe leidster in het World Cup klassement. Na haar twee tweede plaatsen in Innsbruck, eindigde ze vrijdag in Altenberg als zesde. Dat is haar beste prestatie op het hoogste niveau op de Duitse baan, waar ze in februari bij de WK bijvoorbeeld nog elfde werd.

Lees meer
Nieuwbouw

Bouw aan Jacob Barneveldstraat nog dit jaar van start

Nog dit jaar start de bouw van zeventien woningen aan de Jacob Barnevelstraat in Linschoten. Projectontwikkelaar LATEI uit Amersfoort heeft deze week de Edese aannemer Kelderman Bouw daartoe opdracht gegeven.

Lees meer
Nieuwbouw

‘Dankzij project Donkhof kunnen we weer terug naar Baarn’

‘We komen allebei uit Baarn en hebben er ook heel lang gewoond. Omdat we een ruimere woning nodig hadden, zijn we drie jaar geleden naar Hilversum verhuisd. Maar we hebben nog alles in deze omgeving. De scholen, we zijn betrokken bij de scouting en we kwamen altijd nog bij de lokale winkeliers. Dus wilden we dolgraag terug. Dankzij de bouw van het project Donkhof in het hartje Baarn kan dat.’

Lees meer

Kimberley Bos is tweede geworden in de eerste World Cup wedstrijd van deze winter!

𝗧𝗿𝗼𝘁𝘀 𝗼𝗽 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗿 𝗺𝗲𝘁 𝗞𝗮𝗿𝗮𝗸𝘁𝗲𝗿: Kimberley Bos is tweede geworden in de eerste World Cup wedstrijd van deze winter! Belangrijke stap met oog op Olympische Spelen Peking...

Lees meer