Actueel

Nieuwbouw

''We hebben zelfs een paar maanden eerder de sleutel gekregen dan van tevoren was voorspeld.''

De eerste woningen van een kleinschalig woningbouwproject aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal zijn opgeleverd. Op de plek waar voorheen de Salvatorschool stond, zijn in totaal twaalf woningen gebouwd. Ferdinand en Carola Blaauw namen als één van de eersten de sleutel in ontvangst van hun gloednieuwe hoekwoning.

Lees meer

Kopers project De Patrimoniumlaan trakteren Kelderman!

De kopers van project de Patrimonium trakteren een heerlijke taart als beloning voor het bouwen van hun woning.

Lees meer

Backoffice medewerker gezocht!

Het team van de Kelderman Groep zoekt een backoffice medewerker met Karakter! Ben jij een enthousiaste teamplayer en zie je een dynamische werkomgeving als een uitdaging? Reageer dan vandaag nog.

Lees meer

Kelderman Bouw verlengt sponsorcontract skeletonster Kimberley Bos!

De wil om succes te hebben, de wil om te presteren. Iedere dag nét iets beter zijn dan gisteren.

Lees meer
Nieuwbouw

Eerste woningen project Groen opgeleverd!

De eerste bewoners van het woningbouwproject Groen, dat bestaat uit veertig woningen in de wijk Veenendaal-oost, hebben de sleutel van hun nieuwe huis gekregen. Derck van Stempvoort is één van de gelukkigen die een prachtige woning wist te bemachtigen. ‘Ik wil lekker vrij aan het water wonen.’

Lees meer

Nieuwsbrief Kelderman in beeld... | juni 2023

“Groene energie” Met gespreide vleugels landde half juni een grote oehoe op de arm van de Scherpenzeelse wethouder Izaäk van Ekeren. De vogel overhandigde hem tijdens een feestelijke bijeenkomst symbolisch de sleutel van de toekomstige wijk Zelder die wij in Scherpenzeel ontwikkelen en bouwen.

Lees meer
Nieuwbouw

Kromme Akker | woningen voor Woningstichting Barneveld opgeleverd!

Alle woningen voor Woningstichting Barneveld in project Kromme Akker Zuid II te Voorthuizen zijn opgeleverd. Tijd voor een heerlijke traktatie!

Lees meer

Timmerman Gert Zomer veertig jaar in dienst bij Kelderman Groep

Wat voor Gert Zomer begon als een gewone werkdag mondde uit in een gezellig ontbijt met zijn directe collega’s. Aannemersbedrijf Kelderman Groep uit Ede onthaalde hem vorige week donderdag feestelijk op de dag dat hij veertig jaar in dienst was. ‘Ik werd best wel even emotioneel toen ik het terrein op reed.’

Lees meer