Actueel

Nieuwbouw

Lets's build it! En dat doet Kelderman Groep hier!

In Velp verrijsen 3 prachtige woningen van De Bunte Ontwikkeling B.V. op het terrein van de voormalige Record Metaalwaren Fabriek.

Lees meer
Nieuwbouw

Als alles klopt, dan doe je het!

Gerrit en Fieneke van den Bosch keren terug naar hun roots. Ze groeiden beiden op in de gemeente Ede, maar wonen inmiddels dertien jaar in een fijne woning in de Betuwe. De behoefte om dichterbij familie en vrienden te wonen, gaf de doorslag om deze regio weer op te zoeken. Een prachtige duurzame woning op Kernhem maakt het plaatje compleet.

Lees meer

Koffie drinken op de bouw! ☕

Koffie drinken in de bouw! ☕️ #koffie #koffiedrinken #bouw #keldermanbouw

Lees meer

Wist jij dat wij een topatleet sponsoren?

Wist jij dat wij een topatleet sponsoren? #kimberleybos #skeleton #olympischespelen #keldermanbouw

Lees meer

Elke timmerman herkent dit wel!

Heb jij 2 rechterhanden? Ben jij de timmerman of meewerkend uitvoerder die wij zoeken? Wij drinken graag een bakje koffie met jou!

Lees meer
Nieuwbouw

Succesvolle start verkoop eerste houten woningen!

Succesvolle start verkoop eerste houten woningen van LATEI in Radiks, Veenendaal-oost. Op dinsdag 16 april jl. was iedereen van harte welkom tijdens de start verkoop van de 21 woningen in Radiks, gelegen in Groenpoort, Veenendaal-oost.

Lees meer

Gert Zomer met vervroegd pensioen!

Na 41 jaar trouw dienstverband hebben wij vorige week onze collega Gert Zomer uitgezwaaid. Gert, heel erg bedankt en geniet van je vrije tijd!

Lees meer

Nieuwsbrief Kelderman in beeld... | april 2024

Als je van je vak hou(d)t Op mijn bureau staan sinds kort kleine houten huisjes annex pennenhouders die wij als relatiegeschenk uitdelen. Een persoonlijker cadeautje kunnen we niet geven; ze komen rechtstreeks uit onze eigen werkplaats. | Houten huisjes De huisjes zijn een knipoog naar onze Karakter Sustainable conceptwoning waarmee we momenteel aan de weg timmeren. We zijn apetrots dat wij dit jaar al de eerste vijf houten woningen mogen bouwen in opdracht van LATEI uit Amersfoort (zie verderop in deze nieuwsbrief). Wij zijn deze projectontwikkelaar dankbaar dat wij de kans krijgen om deze woningen te bouwen. We kunnen zo aan de markt laten zien dat wij met deze woningen een oplossing in huis hebben voor heel veel problemen in de bouw.

Lees meer