Actueel

Nieuwbouw

‘Voorthuizen heeft alles wat we zochten’

Onno Stoeten en Claire Hoogma droomden er al een tijd van om de drukke Randstad te verruilen voor een groene, rustigere omgeving. En nu wagen ze de sprong! Afgelopen week kregen ze de sleutel van hun gloednieuwe twee-onder-een-kapwoning in Voorthuizen.

Lees meer
Nieuwbouw

Eerste woningen Pollux opgeleverd

Aannemer Kelderman Bouw uit Ede heeft binnen een half jaar tien woningen aan de Pollux in Veenendaal gebouwd. Gertjan van Burken en zijn partner Queenie Yip kregen als één van de eersten de sleutel van hun nieuwe huis.

Lees meer
Nieuwbouw

Project Record in Velp is genonimeerd!

Wij zijn trots! Eén van onze projecten is namelijk genomineerd voor de Gelderse prijs voor Ruimtelijke Kwaliteit: project Record in Velp.

Lees meer

Het Kelderman magazine is uit!

Het Kelderman magazine van 2022 is uit! Blader door de mooiste ontwikkelingen.

Lees meer

Meewerkend uitvoerder gezocht!

Vind je het een uitdaging om een belangrijke bijdrage te leveren aan succesvolle projecten op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw? Heb je praktisch inzicht en staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Reageer dan vandaag nog, wij drinken graag een bakje koffie met jou!

Lees meer
Nieuwbouw

Razendsnelle metamorfose op Pollux

Wie al een paar maanden niet op de Pollux in Veenendaal is geweest, zal zich ongetwijfeld verbazen.

Lees meer

Verrassingsfeest voor Hans Koopman

Donderdag 20 oktober, alle (oud)Keldermannen en -vrouwen zijn samengekomen bij kasteel Hoekelum in Bennekom. We missen nog één persoon: onze oud-directeur Hans Koopman…

Lees meer
Nieuwbouw

‘Ik heb meteen ‘Ja’ gezegd’

Het nieuwbouwproject ‘Ritmeester’ aan de Jacob Barneveldstraat in Linschoten nadert zijn voltooiing. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd.

Lees meer